Festningen Tannklinikk & Endodontisenter

Din klinikk?Ta eierskap til denne profilen Gjør krav på profilen

Kontakt

Telefonnummer22 91 02 9022 91 02 ...
Nedre Vollgate 1 0158 Oslo
Vis kart
Festningen Tannklinikk & Endodontisenter holder til i Oslo

Tilknyttede personer

Tips oss om tannlege som mangler.

Brukernes vurderinger

Om vurderingene
Samlet vurdering
(23)
23 vurderinger
Behandling
(17)
17 vurderinger
Tilgjengelighet og service
(15)
15 vurderinger
Pris
(15)
15 vurderinger

Siste vurderinger av Festningen Tannklinikk & Endodontisenter

Tannlege-kunst

Tannlege: Lars Martin Døving Skrevet
Samlet vurdering
Behandling
Tilgjengelighet og service
Pris

Jeg er veldig takknemlig for den behandling jeg har fått av tannlege Lars Martin Døving og klinikken hans ved Akershus festning. Når jeg kom dit i 2018 hadde jeg hatt tann- og tannkjøttproblemer en tid, med stadig smertefulle blemmer i tannkjøttet og rotbetennelser som førte til at jeg hadde måttet trekke et par jeksler. Tannlege Døving har gjort flere usedvanlige løsninger og operasjoner for å få stoppet den negative utviklingen. Dette må være tannlegekunst på høyeste nivå, etter min forståelse. Også takket være de dyktige tannpleierne og andre ansatte ved klinikken, har totalinntrykket vært det beste. Jeg har vært så fornøyd at jeg fortsatte å bestille timer ved Festningen tannklinikk, for oppfølging, også etter at jeg flyttet fra Oslo, det også til utlandet. Tusen takk!

Veldig dyktig tannlege

Tannlege: Lars Martin Døving Skrevet
Samlet vurdering
Behandling
Tilgjengelighet og service
Pris

Jeg har gått hos Lars i mange år. Han er rolig og hyggelig, og meget dyktig. Han er nok også en av veldig få tannleger som har kompetanse og erfaring nok til å forsøke å redde problemtenner mange andre tannleger vil se på som tapt.

Isteden for å trekke tenner, vil Lars noen ganger gjøre en faglig vurdering og foreslå å prøve å redde tannen, spesielt hvis det er en viktig tann. Det er aldri noen garanti for at behandlingen vil holde med slike tenner, men bare det å gjøre et tappert forsøk, isteden for å trekke er stort ! Han har sett ALT av tenner gjennom årene, så dette er en tannlege som kan jobben sin !

Det er også verdt å nevne at han er rotfyllingsspesialist som ikke kun driver med røtter. Han har faste pasienter han behandler for alle mulige tannproblemer. Dette burde andre spesialister også gjøre mer av.

Kunnskapsrik tannlege

Tannlege: Kima Karimiha Skrevet
Samlet vurdering
Behandling
Tilgjengelighet og service
Pris

Veldig informativ, hyggelig og kunnskapsrik tannlege. Hadde full oversikt på alt hun gjorde. Hadde masse utstyr til enhver situasjon. Her følte man seg rett og slett helt trygg.

Passer for de med tannlegeskrekk

Tannlege: Dorte Buschmann Jægersen Skrevet
Samlet vurdering
Behandling
Tilgjengelighet og service
Pris

Dorte er den triveligste tannlegen jeg har hatt. Hun er oppriktig interessert i hvordan du har det før hun setter i gang arbeidet, og er en veldig hyggelig og blid person.

Når hun undersøker/fikser tennene dine, er hun ekstremt flink til å fortelle hva hun gjør, hvordan det gjøres og sørger alltid for at du har det mest mulig behagelig. Hun er også veldig god til å dobbeltsjekke tilfeller hvor hun måtte være litt usikker på om det er hull eller ei.

Dersom du sliter med tannlegeskrekk, kan jeg gå god for at Dorte er et supert valg. I tillegg er Festningen tannlegeklinikk en veldig bra klinikk med supersentral beliggenhet i Oslo sentrum og hyggelige mennesker i resepsjonen. Her kan du også betale med Amex dersom du samler Eurobonus-poeng.

Anbefales på det sterkeste.

Den beste tannlegen jeg noengang har møtt!

Tannlege: Kima Karimiha Skrevet
Samlet vurdering
Behandling
Tilgjengelighet og service
Pris

Tannlege Kima Karimiha er uten tvil den mest profesjonelle og behagelige tannlegen jeg har vært hos. Jeg er mektig imponert over hvor proff hun er.

Hun informerte underveis, var lett på labben, og gjorde rotfyllingen jeg hadde gruet meg til, til en fin og smertefri opplevelse.

Anbefales på det varmeste!