Om vurderingeneSiste vurderinger av Tannklinikken i Dreggen AS
Kjempehyggelige og profesjonelle folk
Tannlege: Einar Eikeland SkrevetUtrolige hjelpsomme og hyggelige fra første telefonsamtale. Alt gikk radig, veldig hyggelig personale i resepsjonen, billig pris til slutt. Alt i alt en utrolig god opplevelse. 10/10 anbefaler virkelig
Verdens beste tannlege.
Tannlege: Hilde Gjesteland Håvåg SkrevetHos Hilde og Hege blir man møtt med smil, latter, trygghet og stor faglig dyktighet. De to rosa damene der er bare helt fantastiske!
Trenger du en dyktig og trygg tannlege vil jeg virkelig anbefale Hilde.
Utrolig flink!!
Tannlege: Hilde Gjesteland Håvåg SkrevetMeget hyggelig og kompetent tannlege! Hun sørger alltid for å forklare hva som skal skje og at du har det fint som pasient. Veldig proff
behandling. Har ikke vært hos bedre tannlege før.
Sosial, avslappet og dyktig type!
Tannlege: Einar Eikeland SkrevetVeldig trivelig type, som gjerne deler av kunnskapen sin og forklarer godt hva han driver med. Det skinner gjennom at han er en empatisk og kunnskapsrik type som digger det han driver med. Høy integritet.
Har ikke så mange besøk under beltet da jeg var der i forbindelse med å få laget en snorkeskinne, men jeg sitter igjen med et utrolig godt førsteinntrykk. En tannlege jeg skal benytte meg av videre! ZzZzZnakkes!!
Varm og trygg
Tannlege: Hilde Gjesteland Håvåg SkrevetMin nye faste tannlege. Blir alltid møtt med varme og smil . Syns det er behagelig å være der og de svarer på alt jeg lurer på