Om vurderingeneSiste vurderinger av Tannklinikken i Dreggen AS
Behagelig framtreden og behandling, men usikker på faglig nivå
Tannlege: Peter Nygård SkrevetGikk til Peter i minst 10 år og var der og da stort sett fornøyd (også med selve kontoret og den generelle servicen).
Mest positivt at behandlingen var helt smertefri, og rett og slett unikt stort sett fri for ubehag (slik at jeg flere ganger faktisk duppet av under behandling, noe som aldri har skjedd verken før eller senere).
MEN så har jeg i de siste årene endt opp med å måtte revidere mesteparten av det som ble gjort (og da etter hvert hos andre tannleger). Ikke bare en rotfylling men også flesteparten av de vanlige fyllingene som ble lagt av han har måttet skiftes. Kan vel for all del sikkert også være uheldige sammentreff, men jeg går i alle fall aldri tilbake.
Trygg, empatisk og dyktig
Tannlege: Julie Kristine Jensen SkrevetJeg skulle fjerne min første visdomstann, og ble henvist til Julie. Jeg gruet meg skikkelig, men det gikk så bra! Nå hadde jeg riktignok en ukomplisert tann, men jeg følte meg helt trygg hos Julie. Kjente ikke noe av bedøvelsessprøyten eller selve fjerningen, og tannen var ute på sekunder. Veldig hyggelig og behagelig tannlege som jeg varmt anbefaler.
Beste tannlege
Tannlege: Teresa de Jesus Suriel Pimentel SkrevetHun er dyktig, flink å forklare alt hun gjørfør hun begynner og undervis ,hyggelig og behagelig å snakke med .
Absolutt anbefaler.
Meget hyggelig og dyktig tannlege
Tannlege: Peter Nygård SkrevetSkiftet tannlege, grunnet en sammenslåing, for en tid tilbake. Begynte å gå hos Peter Nygård hos Tannklinikken i Dreggen. En veldig god opplevelse fra første møte. En veldig hyggelig, og dyktig, tannlege, som genuint hører på det du sier, og som svarer profesjonelt, hyggelig og beroligende på alle dine spørsmål. Det blir nesten slik at man gleder seg til å gå til tannlegen. Det er dog tydelig at serviceinnstillingen gjør seg gjeldende gjennom alle ledd; en tannpleier som kommenterer brunfargen din, og resepsjonsansatte som smiler, og ser deg i øynene når de ønsker deg en god dag.
Veldig fornøyd
Tannlege: Teresa de Jesus Suriel Pimentel SkrevetHun var veldig flink til å forklare hva som skulle gjøres.
Veldig behagelig og vennlig person.
Har veldig stor tillit til denne tannlegen.