Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Lillehammer Legesenter DA
ny fastlege for meg
Lege: Bent Espen Joro Skrevet1ste møtet for å bli kjent med, fikk time sent på dagen. han sa direkte at han ikke hadde god tid da han var veldig forsinket. tenkte jeg hadde gjort et dumt legebytte.
Neste time tok han god tid til praktiske gjøremål, og brukte tiden godt. så langt er jeg fornøyd.
Den beste legen jeg har hatt!
Lege: Ann-Charlotte Margita Rydell SkrevetVar litt spent første gangen jeg hadde time, og kom inn for å hilse på. Ble fort veldig komfortabel. Ann-Charlotte er veldig lett å prate med, og hun tar ting på alvor, og får ting gjort! Jeg anbefaler hun på det sterkeste! Jeg har nå flyttet fra Lillehammer, men velger å beholde henne som fastlege, da jeg er så utrolig fornøyd!!
Kjempeflink lege!
Lege: Ann-Charlotte Margita Rydell SkrevetHun er ivaretakende, forståelsesfull og dyktig på både fysiske og psykiske plager. Hun husker sykdomshistorien, og tar seg tid til å spørre om tidligere plager, selv om det ikke er det du er inne for denne gang. Hun har gitt meg god og riktig legehjelp, samt vært hyggelig og oppmerksom. Tusen takk, og fortsett slik!
Skal ikke bytte følger han om han flytter.
Lege: Bent Espen Joro SkrevetBeste legen jeg har hatt, har god tid. Bruker private klinikker som ikke har så lang ventetid :)
Flink med barn
Lege: Ann-Charlotte Margita Rydell SkrevetForståelsesfull og tar seg tid til å undersøke barna godt
💙 Visste du at Legelisten årlig har over 3 millioner brukere?