Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Kolbotn Legesenter
Frekk og utrygg
Lege: Parveen Wadhwa SkrevetVar frekk og utrygg mot min 3 år gamle sønn. Brukte ikke 1 sekund å å gjøre han trygg, å synes han var ekkelt fordi han "pelte' seg i nesa som en vanlig 3 åring gjør.. dette kommenterte han direkte til sønnen min og bare han gå å hente papir.. verste legen jeg har vert borti noen sinne! Anbefales ikke K det hele tatt. Og han er ike god til å lytte å man føler deg ikke trodd på..
Kunnskapsrik og behagelig å prate med
Lege: Karen Sofie Christophersen SkrevetJeg er veldig glad jeg har byttet fastlege til henne for meg og mine to døtre. Føler meg veldig ivaretatt! Stresser ikke med at ting skal gå fort, viser at hun tar meg på alvor og bruker tid til å forklare. Skryter til alle av min dyktige fastlege!
Kunnskapsrik, lyttende og en omsorgfull lege
Lege: Jan Terje Rødnes SkrevetRødnes har vært min lege i flere år, og er alltid imøtekommende og grundig. Han er tydelig, og kan sitt fag.
Han er en lege som forklarer på en folkelig måte, og mener han at noe bør undersøkes av en spesialist så ordner han det.
Han er dyktig på å sette probemer i et perspektiv, og ser hele mennesket, og ikke bare på der man har vondt.
Han er en alle tiders lege som har min fulle tillit.
Superflink
Lege: Karen Sofie Christophersen SkrevetBedre lege må lete lenge etter. Hun hører på deg, stiller spørsmål og følger deg opp. Flink til å henvise til prøver og spesialist når det trengs.
Meget bra, forståelsesfull
Lege: Jane Marie Slåtsveen SkrevetHun viser god forståelse for pasientens tilstand og følger godt opp når det er nødvendig. Hører godt etter det man har og fortelle.