Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Kløfta Legesenter
Den verste legen jeg har hatt.
Lege: Sasha Dushanov SkrevetJeg anbefaler ikke Dr. Dusanov. Jeg hadde gått på legesenteret i flere år da jeg fikk han da en annen lege sluttet. Jeg har en lang sykdomshistorie som jeg følte han ikke var det minste interessert i. Var ikke enig i forrige leges vurdering av meg, ville bytte ut alle medisinene mine (selv om han kunne lite om sykdommen min, og jeg var fornøyd med medisinene mine).
Skrev bare på pcen hele tiden, lyttet ikke, virket sur.
Eneste positive var at han hadde kort ventetid, men det var sikkert for at han ikke lyttet og ikke hadde fullt opp med pasienter.
Den beste legen jeg har hatt
Lege: Espen Madsen Devold SkrevetDr. Devold hører virkelig på pasienten, og setter pasientens helse først. Han er meget medfølende. Han er alltid blid også.
Flinkeste og mest hyggelige jeg har hatt
Lege: Sasha Dushanov SkrevetDette er det beste legesenteret jeg har brukt. Sjelden ventetid. Å legene tar seg tid til å høre på deg, stille spørsmål, undersøke osv.
Fin dame
Lege: Anne-Kjersti Staveteig SkrevetVirker kompetent. Gir blikk kontakt, det er jo ingen selvfølge blant legene. Myndig men med et smil. Travel som alle leger og avslutter fort, men man blir møtt.
Beste legen
Lege: Cathrine Tølløfsrud SkrevetHatt den samme legen i 12 år og kan ikke bli mer fornøyd! Jeg er alltid velkommen og snakke med henne om alt.