Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Nedre Eiker Legesenter AS
Bra fastlege men dårlig styring av pasienter
Lege: Shahzad Yousaf Khan SkrevetSer meg dessverre nød til å skrive kommentar her nå. Hadde time i dag 20.06.22 hos vikar til Shahzad. Kom fram til rett tid og fant bare en lapp på dører at alle er sykemeldt. Jeg syns i disse tider fins det datateknikk man kan bruke for å informere pasienter, slik at man ikke må misbruke sin fritid på å ikke møte noen på fastlegekontoret. Dårlig gjort syns jeg. Forbedringspotensial!!!
Dyktig og empatisk
Lege: Henriette Skaar SkrevetMeget dyktig og meget empatisk. Føler å bli sett og hørt. Tar initiativ til videre undersøkelse/spesialistutredning og finner alltid undersøkelsessted med kortest ventetid. Aldri opplevd bedre lege.
Usedvanlig dyktig og tillitsvekkende
Lege: Henriette Skaar SkrevetDyktig fastlege som tar meg på alvor. Rask og effektiv. Er flink til å forklare. Tar nødvendige prøver, og snakker med meg om eventuelle tiltak, behandlinger som bør settes i verk.
Svært dårlig opplevelse totalt sett.
Lege: Henriette Skaar SkrevetOppleves utrygg og litte seriøs, ikke tar pasientene sine på alvor, svært dårlig til å lytte. Anbefales ikke.
Kunnskapsrik
Lege: Nina Gilhuus-Kiani SkrevetHun er en fantastisk lege, kunnskapsrik, flink, tar deg alvorlig, gir gode råd, sender deg videre . Jeg har ikke en negativ ting å si om henne .