Om vurderingeneSiste vurderinger av Aleris Stavanger
Forferdling pasient behandling
Lege: Katarina Zak Stangeland SkrevetBetalte 2000kr for verdens korteste behandling.
Ble snakket over hver gang jeg prøvde å forklare hva som var feil.
Kommer aldri til å bruke denne legen igjen.
Trygg og kunnskapsrik
Lege: Roald Baardsen SkrevetOperert for slitasje i nakke og klem på nerver. Det ble gjort grundige undersøkelser i forkant av operasjon og nervesmerter og lammelser var borte dagen etter operasjonen. Ble godt passet på etter inngrepet med overnatting hos Aleris. Tusen, tusen takk til dr Baardsen og teamet hans for all hjelp. Fantastisk omsorg.
Trygg og dyktig
Lege: Jørgen B. Vennesland SkrevetJørgen med sine gode operasjonssykepleiere kan jeg anbefale på det varmeste. Jeg ble godt ivaretatt med informasjon både før og etter operasjonen. Veldig fornøyd med resultatet 🤩
[Navn fjernet av moderator]
Trygg og ein som kan sitt fag
Lege: Nokhaiz B. Ahmad SkrevetFekk intrykk av at Ahmad hadde svært god innsikt og kontroll ved første samtale. Etter inngrepet (heilprotese kne) har det gått svært bra og resultatet for min del (etter 7 1/2 veke) er svært lovande. Kan absolutt anbefale Aleris Stavanger og Ahmad.
Profesjonell dyktig
Lege: Lars-Henning Larsen SkrevetSkapte trygghet, profesjonell, hyggelig sosialt.
Gode tilbakemeldinger.
Personalet var folkelige, omtenksomme, vennlige og profesjonelle.
Medmennesklighet fra alle.
Tusen takk.
💙 Visste du at Legelisten årlig har over 3 millioner brukere?