Om vurderingeneSiste vurderinger av Aleris Stavanger
Behagelig lege med mye kunnskap
Lege: Georg Panczel SkrevetJeg kom til Dr. Panzel for første gang for 1 år siden. Han bekreftet raskt min diagnose, lipødem. Etter mange år med smerter og redusert bevegelighet hadde jeg min første operasjon i august 2024. I februar 2025 hadde jeg min andre. I dag sitter jeg igjen med en livskvalitet jeg for 1 år siden ikke turte å drømme om, takket være Dr. Panzel. Anbefales på det varmeste fra min side.
Dyktig personell og strålende resultat
Lege: Georg Panczel SkrevetVeldig dyktig og profesjonelt personell jeg følte meg trygg og godt ivaretatt under hele operasjonen. Jeg fikk et tydelig inntrykk av at det ligger stor yrkesstolthet og prestisje i Georgs arbeid.
Mine inntrykk av klinikken aleris ig kirurgen.
Lege: Georg Panczel SkrevetJeg har hatt en positiv opplevelse av mitt besøk her på aleris klinikken. Å min kirurg Georg er så dyktig i hva han gjør så han er verdt å anbefale. Jeg har tatt en øyelokk operasjon å er super fornøyd med resultatet. Bare positiv feedback fra meg herifra. Fantastiske folk som jobber der.
Svært fornøyd etter bukplastikk.
Lege: Georg Panczel SkrevetTok bukplastikk hos Georg Panczel og er svært fornøyd. Hadde et brokk i tillegg som han behandlet samtidig. Resultatet ble over forventning, og hele prosessen var profesjonell og trygg. Kirurgen var tilgjengelig, informativ og fulgte tett opp med jevnlige kontroller. Anbefales!
Arrogant
Lege: Georg Panczel SkrevetJeg er verken fornøyd med resultatet eller oppfølgingen av min operasjon. Følte meg ikke sett eller ivaretatt, og kan ikke anbefale dette til noen.