Om vurderingeneSiste vurderinger av Glomma Tannklinikk
meget bra tannlegge
Tannlege: Runa Tøgersen Morger SkrevetMeget bra resultat og behandling, samt bra pris. Tannlegen forklarte løsning på en forståelig måte, kunne ta meg med en gang selv om dette kun var en konsultasjon. Fikset 5 tenner uten smerter, kjente ikke engang at hun satt bedøvelse i hele overkjeven. Resultatet ble kjempefint, klarte også å treffe med farger på øvrige tenner. Prisen var også svært akseptabelt og langt rimeligere enn alt. behandling.
Fantastisk tannlege
Tannlege: Runa Tøgersen Morger SkrevetBeste tannlegen jeg har vært hos.
Runa er alltid blid og imøtekommende. Flink til å forklare hva som gjøres og hvorfor. Tar seg tid til å involvere deg som pasient med å forklare og vise hva hun ser og tenker.
Jeg opplever alltid at jobben gjøres effektivt og med godt resultat, uten unødig ubehag.
Gir også gode tips og råd med et smil.
Blir tatt imot av hyggelig og serviceinnstilt tannpleier. Prisene er også på den riktige enden av skalaen.
Kan anbefales på det sterkeste!
Dyktig og høy servicefaktor
Tannlege: Runa Tøgersen Morger SkrevetRuna er en fantastisk flink tannlege, men i tillegg leverer hun maksimal service! Anbefaler henne til absolutt alle. Jeg med tannlegeskrekk har sluttet å grue meg til sjekk. Hun er veldig flink til å forklare hva som skjer hele tiden og har en veldig beroligende fremgangsmåte. Hun gjør seg selv nesten for tilgjengelig for sine pasienter, og hun gjør alt med et smil. Kan ikke få rost henne nok.
Rask, effektiv og kundevennelig
Tannlege: Runa Tøgersen Morger SkrevetSuper behandling en lørdag formiddag. Rask behandling og et fint sluttresultat. Og en super pris. Seks stjerner
Fantastisk tannlege
Tannlege: Lars Gjerlaugsen SkrevetKan anbefales på det sterkeste. For første gang har jeg boret hull uten å ha smerter. Tannlegeopplevelsen har endret seg helt etter jeg begynte å gå til ham. Studentrabatt har de også!