Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Gleditschgården Legesenter AS
Alltid dårlig tid.
Lege: Roar Nilssen SkrevetFørste møter følte jeg meg sett og hørt, etter hvert følte jeg meg som en belastning, "er du her igjen" føltes det som. Alltid forsinket og dårlig tid.
Hyggelig og imøtekommende
Lege: Martha Christin Lamøy SkrevetFøler meg sett, blir rolig og føler at jeg blir forstått «tydeligere» enn forrige lege fra annen kommune!
Flink
Lege: Roar Nilssen SkrevetVeldig flink og får akkurat den hjelpen jeg skal ha , enkle og lett forståelig forklaringer , veldig flink til å følge opp og får rask og god hjelp
Trygg, lyttende og empatisk
Lege: Anette Nielsen Achtentuch SkrevetMeget fornøyd med å ha Anette som fastlege! Har hatt mange dårlige opplevelser med sykehusleger tidligere og veldig fornøyd med å ha en fastlege som ser meg. Hun er omsorgsfull og kunnskapsrik noe som gjør at oppfølgingen blir veldig god og at det ikke er skummelt å ta opp problemstillinger.
Dyktig
Lege: Roar Nilssen SkrevetJeg har hatt han som fastlege i ett år og er svært fornøyd med han. Han er kunnskapsrik og nøye. Jeg opplever han som lyttende og interessert. Han er tydelig og direkte i kommunikasjonen. Det setter jeg stor pris på
💙 Visste du at Legelisten årlig har over 3 millioner brukere?