Gleditschgården Legesenter AS

Dronningensgate 3 3211 Sandefjord

Siste vurderinger av behandlere ved Gleditschgården Legesenter AS

Fantastisk kunnskapsrik, medmenneske

Lege: Kristian Jakob Hillestad Skrevet

Jeg har kreft svulst i hjernen.
Hjelpsom, jobber på for å finne ut hvordan han kan hjelpe til, finne hjelpe midler, finne ut hvor han kan videre sende meg om nødvendig, trøste meg når det er nødvendig, få meg i gått humør når det er nødvendig, trappet ned på medisiner når det var mulig så jeg fikk livet mitt tilbake, rett og slett ett fantastisk menneske og lege. Og de som jobber der sammen på kontoret er super gode mennesker.

Super!

Lege: Torbjørn Fosse Sæthre Skrevet

Torbjørn er veldig hyggelig og alltid blid. Han har mye kunnskap og er flink til å forklare på en måte som jeg forstår. Han er god til å lytte og lett å prate med. Han er flink til å følge opp og tar seg god tid til meg. Føler alltid at han kjenner meg og husker meg selv om det er lenge mellom hvert besøk. Føler meg veldig godt i vare tatt og stoler fult på hans vurderinger. Rett og slett en super lege som jeg håper jeg kan fortsette hos i mange år!

Overarbeidet og negativ til hele verden.

Lege: Roar Nilssen Skrevet

Veldig negativ til sitt eget yrke og klager på at jobben tar hele livet hans.
( ikke mitt bord å være psykolog! jeg har mine egne bekymringer å ta hensyn til!) , legger hele verdens/lege problemene sine på pasientens skulder!
nedlatende og svært lite imøtekommende.
En lege som opplagt burde ta seg en titt i speilet og møte pasienter på et mer profesjonelt plan!
Jeg har faktisk også brukt min ‘dyrebare’ tid for å møte opp til avtalt time!!!! Anbefales absolutt ikke fra min side!!

Tillitsfull dyktig Lege

Lege: Torbjørn Fosse Sæthre Skrevet

Tar alle problemer seriøst, sender deg videre hvis det er nødvendig. Tar seg tid til og lytte å forklare på en ordentlig måte. Har vært enestående med mine barn, spesielt det en som var langt ned men som nå er oppe og går med fast jobb og et bra liv. Kommer alltid raskt inn hvis det er noe som haster.

Anbefales

Lege: Roar Nilssen Skrevet

Da min forrige lege gikk av med pensjon, måtte jeg ufrivillig finne meg en ny.

Det var ingen enkel oppgave Roar Nilssen fikk, da jeg har en lang historie og midt i prosesser som involverte flere; både NAV og andre spesialister.

I begynnelsen kan han virke litt røff og direkte, men dette er egenskaper jeg setter pris på. Han "duller" ikke med pasientene eller snakker deg etter munnen.

Han har alltid lyttet til meg og tatt meg på alvor. Er interessert i å forstå, men aldri kaste bort tiden. Når andre spesialister som har kjent meg lenge har uttalt seg, støtter han seg til det. Han er stødig og erfaren, men ikke redd for å henvise eller søke råd.

Svarer raskt på e-henvendelser og synes aldri det har vært vanskelig å få time.

Nå må jeg dessverre bytte lege igjen, men jeg kan trygt anbefale Roar Nilssen til andre og skule gjerne fortsatt å ha han som fastlege.

(Med mindre du liker å bli dulla med, eller kaste bort tiden til fastlegen din, da hadde jeg valgt en annen )