Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Gleditschgården Legesenter AS
Lite samarbeidsvillig og liten innsikt
Lege: Cathrine Strøm Christiansen SkrevetFøler at hun ikke har nok innsikt i å møte pasienten sin der de er, eller hva slags problematikk de er der for å få hjelp. Vanskelig å få til et samarbeid med. I etterkant av en time, så sitter man igjen med at man ikke har blitt sett, hørt eller respektert.
Faglig lege
Lege: Kristian Jakob Hillestad SkrevetMeget dyktig, imøtekommende og forståelsesfull lege. Bred utredning og gode kunnskaper på feltet. Anbefales!
Surrete
Lege: Roar Nilssen SkrevetHan virker grei i starten, men blir surrete etterhvert. Skulle ha en time for godkjenning for å få lappen pga Diabetes. Ble aldri noe av, utsatt hver legetime som ble satt opp til det. Den ene timen tok han til og med opp permen sin for å lese seg opp på åssen reglene var (som jeg da betaler han penger for). Han starter somregel timen med å kommentere evt "bagasje" du har i journalen din. Som om han har en trang for å være litt spydig.
Dem i skranken er ikke spesielt imøtekommende heller.
Trygg, kunnskapsrik og hyggelig
Lege: Roar Nilssen SkrevetKort ventetid; svært god oppfølging, god hukommelse, kjenner meg igjen og har full oversikt oversikt over sykehistorien uten å studere journalen først, kunnskapsrik og proaktiv. God til å kommunisere; blir alltid tatt på alvor.
Dyktig og omsorgfull
Lege: Roar Nilssen SkrevetFaglig oppdatert, tar seg alltid god tid. Hele familien har brukt han siden fastlegeordningen kom, og vi føler oss godt ivaretatt. Ungdommene våre blir tatt på alvor når de har timer alene og får alle god hjelp og behandling.
Han nøler ikke med å kontakte spesialister hvis han er usikker. Får alltid time raskt.
Noe ventetid er det ofte, men det er verdt det.