Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Rjukan Legesenter
Ikke en lege etter min smak
Lege: Patrick James Dunn SkrevetSer ikke på deg (men derimot på pc-en), stiller heller ikke spørsmål og sitter å venter på at du skal begynne å snakke. Virker som om han har det travelt. Vil ikke anbefale denne legen.
Dyktig, tar virkelig tak i ting
Lege: Stein Helge Røsbekk SkrevetTrivelig kar, men det viktigste er at ting skjer når det trengs. Ordna både time hos øyelege på Notodden å fiksa time til CT på Rjukan sjukehus samme dag som jeg hadde time hos han. Skal si det gikk fort i svingene :-)
Den beste legen jeg har hatt!!! :-)
Lege: Sjur Widme Ohren SkrevetLytter, finnes ikke forutinntatt, setter ikke seg selv eller statistikker foran meg som pasient, krever ikke makt over deg, godt humør, gir gode råd, også når jeg er skeptisk viser det seg at det han sier er riktig, og han ringer alltid opp samme dag når jeg må ha tak i ham.
Eneste feilen er at han ikke er på kontoret torsdag og fredag. Dessuten var telefonsamtalen med ham mandag 3.juni ikke den beste. Men jeg var kanskje for oppøst.
uinteressert
Lege: Sjur Widme Ohren Skrevetlytter lite til pasienten, hører ikke på forslag, men virker faglig dyktig
Ikke fornøyd
Lege: Patrick James Dunn SkrevetVirker som han ikke bryr seg i det heletatt. Han prater nedlatende, og sitter ved pc sin med en holdning som viser at han ikke bryr seg. Aldri hatt så uempatisk og useriøs lege i mitt liv. Anbefales ikke. Er sikkert nyttig ved "vanlige" plager som halsbetennelse og lignende, men utover det synes jeg ikke han gjorde jobben.