Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Rjukan Legesenter
Hyggelig, men kan ikke anbefales
Lege: Sjur Widme Ohren SkrevetHar hatt smerter i flere år, føler at jeg hverken har blitt hørt eller tatt på alvor. Tar lang tid å få time, og så får man veldig lite tid hos legen.
Flott fastlege
Lege: Stein Helge Røsbekk SkrevetHar null og utsette på samtlige ganger jeg har vært i kontakt med noen av legene på Rjukan legesenter, og Stein Helge Røsbekk har har alltid 100% tid og forståelse og gjør riktige valg. Han lytter nøye, og er en trygg samtalepartner og får 100% tillit tilbake av meg.
Seriøs lege som gjør alt han kan for å hjelpe!
Lege: Yang Xue SkrevetSom nyinnflyttet her på Rjukan mai 2023, savnet jeg fastlege etter å ha fått utdelt vikarlege det første året.
Yang kom tilbake til Rjukan og jeg var heldig og fikk nettopp han som fastlege!
Han er utrolig dyktig og veldig hjelpsom og henviser meg videre om han ikke kan hjelpe meg personlig.
Yang anbefales på det varmeste!
Hyggelig og omsorgsfull
Lege: Robin Belaska SkrevetMeget kunnskapsrik god lege som både lytter og prøver å hjelpe deg.
Alltid hyggelig å besøke og er i godt humør
Pålitelig og ærlig
Lege: Stein Helge Røsbekk SkrevetJeg har bedt ham være ærlig og si ting rett ut, og det har han gjort i mange år. Han sjekker at vi forstår hverandre, tåler uenighet fra min side. Legger fram forslag til medisiner og behandling, og overlater den endelige avgjørelsen til meg. Beste fastlege jeg har hatt.