Fastlegene Colosseum

Sørkedalsveien 10 D 0369 Oslo

Siste vurderinger av behandlere ved Fastlegene Colosseum

Hyggelig, men aldri tilstede

Lege: Frode Elsness Skrevet

Burde ha byttet fastlege for lenge siden og gjør det heldigvis nå. Problemet er ikke at legen ikke er hyggelig og sikkert også dyktig. Problemet er en svak stab og at han aldri er tilgjengelig. Ventetid 3-4 uker gjør at man aldri føler man får hjelp når det er viktig. Da ødelegges hele samarbeidet mellom lege og pasient og tilliten forsvinner..

Kjempeflink Fastlege

Lege: Frode Elsness Skrevet

Jeg pleier ikke å skrive på noen nettside om helsepersonell. Denne gangen gjør jeg inntak Jeg møter ham ofte, da jeg har en hjertesykdom som krever det.
Elsness er tilstede, tar seg tid lytter, og tåler min redsel og frykt, som kommer i blant.
Jeg er alltid takknemlig når jeg går derfra, fordi jeg jeg kjenner meg ivaretatt.
Personalet på labben, og i resepsjonen er medmennesker og ser selv om du ikke sier noe.

Hjälpsam, kunnskapsrik, engagert

Lege: Anne Lill Eide Skrevet

Jag har haft Dr.Eide som fastlege i över 6 år och har dom få gånger jag trengte hjälp fått de omgående, hon är omtänksam och har stor kunnskap.
Jag kan rekommendera Dr.Eide till alla som vill byta fastlege.
Jag kommer att ha kvar henne som min fastlege så länge jag bor kvar i Oslo.
Klinikken är itillägg flott, och har duktiga och imöteskommande ansatta.

Gikk derifra trist uten hjelp

Lege: Anne Lill Eide Skrevet

På mitt første besøk hos denne legen var hun alt annet enn imøtekommende og interessert i å hjelpe meg. Derimot brukte hun hele legetimen jeg betalte for til å kritisere meg på en så direkte, frekk og nedlatende tone som jeg aldri har blitt snakket til før. Merkelig at jeg skulle måtte oppleve dette hos legen min. Utrolig trist og skuffende. Jeg var lei meg resten av dagen etter timen min.

Følte meg angrepet og uthengt

Lege: Anne Lill Eide Skrevet

Jeg var på et tidspunkt så syk at jeg nesten ikke orket å dra til legen men da jeg virkelig trengte hjelp fant jeg styrke til å oppsøke fastlegen min. Jeg slet da jeg satt på stolen og forklarte symptomene mine. Full av smerter, feber og lidelse ble jeg rimelig frustrert da en stor del av legens fokus var på å kritisere utseendet mitt, sminken min og "unge idag".. Følte ikke jeg ble tatt på alvor, snarere bare kritisert. Gråt da jeg dro derifra og har ikke turt å dra tilbake. Ser andre kommenterer at denne legen ikke er for en sart sjel og det kan jeg skrive under på. Jeg er ikke ekstremt følsom men dette taklet ikke jeg.