Fastlegene Colosseum

Sørkedalsveien 10 D 0369 Oslo

Siste vurderinger av behandlere ved Fastlegene Colosseum

Meget kunnskapsrik lege!

Lege: Eir Marie Elsness Bergan Skrevet

Dr. Bergan er en meget kunnskapsrik og dyktig lege! Dette har hun vist gjentatte ganger ved å ta raske og RIKTIGE avgjørelser under mine legebesøk. Grunnet endret jobb- og bosituasjon, måtte jeg dessverre bytte til en annen fastlege. Jeg vurderer nå å bytte tilbake til dr. Bergan, til tross for at jeg da må pendle 2,5 timer hver vei. Jeg gir dr. Bergan mine beste anbefalinger!

Flink og tydelig

Lege: Anne Lill Eide Skrevet

Jeg har hatt Anne Lill som fastlege i mange år og stoler på henne og hennes vurderinger. Hun kan være uvant direkte i starten og det gjorde meg noe usikker, men min erfaring at jeg gjerne kan være direkte og tydelig tilbake. Jeg blir alltid tatt på alvor i relasjon til viktige ting. Til tider har hun vært helt fantastisk!

Erfaren og ærlig lege

Lege: Anne Lill Eide Skrevet

Jeg har gått til Anne Lill i flere år og anbefaler henne varmt.
Jeg opplever henne som tydelig, kunnskapsrik og effektiv - med empati og forståelse på de rette stedene.
Hennes tydelighet og effektivitet kan nok oppleves noe uvant og litt skummel i starten, men jeg anbefaler å være tydelig og ærlig selv, og ha full tillit til henne.
Hun har vært en uvurderlig støttespiller for meg når livet og kroppen har buttet.

Fantastisk flink sommervikar

Lege: Øyvind Bjerkreim Strand Skrevet

Øyvind har vært sommervikar for min fastlege og jeg er meget fornøyd med Dr. Strand! Han lytter, tar seg god tid, dømer ikke og er meget harmonisk og kompetent. Dette er en skikkelig god lege! En av de beste jeg har møtt.

Kunnskapsrik og empatisk

Lege: Anne Lill Eide Skrevet

Dr. Eide, er den beste fastlegen jeg har hatt. I tillegg til å være dyktig og kunnskapsrik, er hun også en svært empatisk lege. Det at hun også har en humoristisk sans er også et pluss!