Fastlegene Colosseum

Kontakt

Sørkedalsveien 10 D 0369 Oslo
Vis kart

Tilknyttede personer

Brukernes vurderinger

Samlet vurdering
(142)
142 vurderinger
Tilgjengelighet
(110)
110 vurderinger
Tillit og kommunikasjon
(112)
112 vurderinger
Service
(101)
101 vurderinger

Siste vurderinger av behandlere ved Fastlegene Colosseum

Dyktig lege

Lege: Eir Marie Elsness Bergan Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Høy faglig kompetanse. Henviser alltid videre ved behov. Grundig. Gir raske tilbakemeldinger.
Som person, blid, imøtekommende,effektiv og tillitsvekkende.
Har hatt henne som fastlege siden 2010. Ingen planer om å bytte.

Skikkelig dyktig, profesjonell og seriøs lege!

Lege: Anne Lill Eide Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Jeg kan med hånda på hjertet si at dette er den beste legen jeg noensinne har hatt. Jeg har hatt 4 forskjellige fastleger gjennom 7 år, og Anne Lill er uten tvil den flinkeste av de. Hun tar deg på alvor, legger ikke skjul på mistanker hun har ang. diagnoser, sender henvisninger til steder med én gang og hun jobber til og med mye overtid bare for å følge opp pasientene sine. Er enig her med en annen som har gitt tilbakemelding, hvor de skriver at de som ikke har vært fornøyde med henne er de som ikke tåler å få høre at de ikke kan få servert alt på sølvfat.

Anne Lill snakker rett fra hjertet og er tydelig på at hun kan hjelpe og veilede og gjøre sitt faglig, men også at man må ta i et tak selv for å bli frisk på enkelte ting. Hun er også utrolig god på psykisk helse. Har gått dit et par ganger og hun har flere ganger irettesatt meg uten at jeg visste t jeg trengte det. Ord kan ikke beskrive hvor takknemlig jeg er for denne legen!

Det eneste negative er tilgjengelighet. Hun er nesten aldri ledig og det kan ta flere uker å få en time til henne. Da er det i tillegg gjerne litt ventetid på venterommet. Har dog tatt opp dette med henne selv, og hun er veldig klar over det. Hun responderte derimot med at hun har full forståelse for det, og derfor er hun også tilgjengelig på helsenorge dersom man må ha en time så fort som mulig. Hun lager tid til veldig viktige timer!

Jeg er strålende fornøyd :)

Nei, takk!

Lege: Eir Marie Elsness Bergan Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Jeg vet ærlig talt ikke hvilken positive kvaliteter jeg kan trekke frem her, da jeg aldri har møtt mer motstand hos en lege tidligere. Som en person er hun meget hyggelig og virker oppegående, men som en profesjonell følte jeg aldri at hun brydde seg nok eller strakk til, og at hun heller ikke presterte under press i de situasjonene der jeg trengte en leges støtte mest. Om du har kroniske lidelser anbefaler jeg at du heller prøver et annet sted.

For lang ventetid

Lege: Frode Elsness Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Dårlig tilgjenglighet både på oppsatte timer og aldri noen akutt timer ledig. Oppsatt time må du ofte vente 4-5 uker for å få. Har flere ganger blitt kasteball mellom fastlegekontoret og legevakta de gangene jeg har hatt behov for akkuttime. Ringer kl 9.00, kommer igjennom til sekretær 9.05 og ingen leger har akutt timer og får beskjed om å henvende meg til legevakt (som sier dra til fastlegen!)

De gangene jeg faktisk har kommet til Frode har han forsåvidt vært hyggelig, dog litt belærende med sin kunnskap. Pga dette og manglende tilgjenglighet synes jeg tillitsbyggingen mellom fastlege og pasient blir ødelagt, noe som gjør at jeg er på jakt etter en ny fastlege. Jeg har noen kroniske tilstander som han virker og betvile, og det er vanskelig å få henvisninger/medisiner som jeg allerede var satt på fra tidligere leger. Sikkert en dyktig lege med mye kunnskap, men dessverre ikke sett mye til den siden av han. Har en vikar som virker ut som en god lege da!

Dyktig fastlege

Lege: Eir Marie Elsness Bergan Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Jeg er godt fornøyd med Eir som fastlege. Hun tar meg på alvor og er ikke redd for å henvise videre utover hennes fagfelt.

Les alle vurderingene

Les alle publiserte brukervurderinger på Legelisten.no.

Dette er en Pluss-tjeneste. Kjøp gir full Pluss-tilgang.