Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved 3 leger
Beste legen for barna og meg.
Lege: Ragnar Groenhof SkrevetFinere lege finnes ikke. Han har en utrolig faglig kompetanse, og er medmenneskelig som få. Han følger opp utrolig godt, og tar seg alltid god tid. Aldri vanskelig å få time.
Hans grundighet og faglig interesse gjør at han aldri ( utrolig nok) tar feil og stiller alltid riktig diagnose, men er allikevel ydmyk nok til å henvise for å være sikker. Takknemlig for legen vår!
Arrogant
Lege: Odd Sture SkrevetOpplevde nevnte lege som interessert i å hjelpe ved første besøk. Vi lagde en plan rundt medisinering. Da jeg kom til vurdering etter en stund hadde han glemt hva vi snakket om og hvilke medisiner. Jeg har kronisk sykdom og prøvde å gi utrykk for at jeg var inne i en dårlig periode fikk da beskjed om at jeg hadde jo klart å komme meg til de. Dette var et slag i ansiktet og oppmuntrett ikke til videre samtale.
Arrogant og frekk
Lege: Ragnar Groenhof SkrevetJeg opplevde en lite imøtekommende lege, uhøflig og arrogant . En gang ventet jeg på venteværelset i over 20 minutter, greit det hvis jeg ikke hadde blitt avspist etter 10 min på hans kontor . Han reiste seg og sa: nå har jeg en ny pasient. Han var mest opptatt av blodprøver og røntgenbilder, ikke se hvem pasienten var. En lite hyggelig opplevelse, glad jeg sluttet der.
Hyggelig og trygg
Lege: Odd Eilerås SkrevetGod kommunikasjon. God hjelp. God forståelse. Gode tiltak. Morsom og vennskapelig. Anbefales på det varmeste. Tusen takk for behandling og samtaler.
Overarbeidet og lei
Lege: Odd Eilerås SkrevetAlltid forsinket. Lite frampå i å utforske symptomer og sykdommer som er utenom standard. Uttrykker at dette ikke er fastlegens oppgave. Virker som han er litt lei av jobben og ikke har særlig lyst å sette seg inn i nye ting. Hyggelige helsesekretærer.