Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Atlaslegene
En veldig bra lege etter mon mening.
Lege: Helene Birgit Linnea Lindbäck SkrevetJeg opplevde at hun kjempet for meg og tok meg seriøst. Hun lyttet og fikk meg til og føle at hun virkelig hadde et ønske om at jeg skulle bli bedre og at hun skulle hjelpe meg på veien.
Ikke å anbefale
Lege: Helene Birgit Linnea Lindbäck SkrevetDa min lege var i permisjon en periode måtte jeg bruke henne, ved termin av graviditeten og på etterkontroll.
Hun er veldig hardhendt, lite omsorgsfull og kan virke ufin.
Ville aldri brukt henne som fastlege.
Hvis jeg hadde måtte gå til henne igjen, hadde jeg heller vært syk!
Dyktig lege
Lege: Lars Furuseth SkrevetFår kjapp time, er nesten alltid til tiden.
Liker at han er svært løsningsorientert og lyttende.
Ble psyk en gang og han tok det på like stort alvor som somatisk sykdom.
Han er dog ingen som duller og trøster, men det er ikke det jeg ønsker fra legen heller.
Ikke bra...
Lege: Helene Birgit Linnea Lindbäck SkrevetOppleves som frekk, arrogant, humørsyk og helt blottet for empati. En lege må etter min mening være utstyrt med en god porsjon ydmykhet og være flink til å virkelig lytte til sine pasienter.
En lege som tar deg på alvor og bryr seg!
Lege: Hans Halvard Tvedten SkrevetJeg og hele familien har hatt Tvedten som lege i ca 15 år, og vi er veldig fornøyd. Tar seg alltid den tiden det tar, aldri opplevd at han har sett på klokken eller virket stressa. Alltid rolig og fin. Flink til å lytte, og nøler ikke med å henvise til spesialist når det trengs. Spør også etter andre familiemedlemmer for å høre hvordan det går med dem. Med andre ord: Veldig fornøyd!
💙 Visste du at Legelisten årlig har over 3 millioner brukere?