Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Sandnes klinikken
Verdens beste, men..
Lege: Madeleine Kerstin Müller-Hubrich SkrevetVerdens beste lege, men siden august 2022 vanskelig å få fysisk time hos, selv for barna som ofte kommer til vikarleger når det er akutt.
Veldig god og hyggelig lege
Lege: Cathrine Fossen SkrevetDette er ikke bare en god lege, men også en veldig følsom, sympatisk og sjarmerende person som det er hyggelig å kommunisere med. Takk skal du ha.
Beste fastlege
Lege: Thomas Kleiberg Jensen SkrevetDenne lege er beste på verden . Han pleier på hele min familien ,og vi er kjempe glad med han .
Han alltid hjelpe oss og vi føler at han engasjere 100% i jobb sin.
Ny fastlege. Solid førsteinntrykk.
Lege: Thomas Kleiberg Jensen SkrevetJeg har et relativt komplisert helsebilde og han hadde satt seg grundig inn i min situasjon. Har fulgt meg ekstremt godt opp etter første besøk.
Imøtekommende, trygg og supereffektiv.
Lege: Madeleine Kerstin Müller-Hubrich SkrevetI tillegg til en fantastisk skjønn og flink fastlege, der vedkommende virkelig ser deg og følger opp, virker miljøet ved Sandnesklinikken veldig bra. Legesekretærene/sykepleieren er behagelige, effektive og flinke, en føler seg trygg og velkommen på legesenteret.
Til tross for tider da det myldrer med pasienter på venterommet og det helt klart en ekstremt travelt, holder min lege og hennes hjelpere roen, alltid vennlige og dyktige.