Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Nye Sandviksboder Legepraksis DA
Rolig og forståelsesfull lege, flink med barn
Lege: Lars Namtvedt Sylta SkrevetTok oss på alvor når vi kom med barnet vårt. Betrygget oss, følte oss hørt. Tok seg tid, fremstod flink i møte med vårt barn.
Godt å føle at man ikke er til bry eller hypokonder-forelder selv om det viser seg å ikke være noe alvorlig. Her har flere leger noe å lære.
Pluss for kort ventetid.
Fantastisk fastlege
Lege: Lars Namtvedt Sylta SkrevetTil å stole på. Jobber på for deg og din helse. Bryr seg oppriktig. Har et høyt faglig nivå på sine vurderinger. Solid tilgjengelighet og fleksibilitet.
Yter maks for å hjelpe deg. Tar den tiden du trenger for å gi deg god hjelp.
Takk!
Forståelsesfull og faglig dyktig
Lege: Lars Namtvedt Sylta SkrevetSelv om han er ung, så er han den beste fastlegen jeg har hatt. Det virker som han er genuint interessert i det han driver med, og han er i tillegg både effektiv og empatisk! Han forstår seg i tillegg godt på psykiske lidelser.
Godt han har mange år igjen som lege enda slik at jeg ikke må finne meg en ny på en stund!
Empatisk lege
Lege: Lars Namtvedt Sylta SkrevetDette er den beste legen jeg noensinne har hatt. Utrolig empatisk, dyktig, og grundig. Endelig har jeg fått en fastlege som hører på meg og som virkelig vil mitt beste. Anbefales på det varmeste!
Dyktig lege som hører på pasienten.
Lege: Lars Namtvedt Sylta SkrevetKjempeflink lege som tar seg tid til å høre på pasienten. Han er genuint interessert i å hjelpe deg og flink til å lytte. Terningkast 7
💙 Visste du at Legelisten årlig har over 3 millioner brukere?