Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Nesttun Allmennpraksis
Blir aldri tatt på alvor
Lege: Lene Kristin Kroken SkrevetHar dessverre aldri opplevd å bli tatt på alvor med noen av mine problemer hos Lene Kroken. Hun har som flere andre skriver, en ovenfra og ned holdning. Blir aldri henvist da «det ikke er noe vits med tanke på ventetid». Det virker som hun ikke tror på hverken psykiske eller fysiske plager. Gang etter gang (Ila 10 år) har jeg gått ut av kontoret med en dårlig følelse og uten skikkelig hjelp. Nå har jeg fått nok og skifter lege.
Behagelig og kunnskapsrik.
Lege: Haakon Sortland Myran SkrevetLegen har et rolig og behagelig vesen. Han virker tillitsvekkende og trygg. Han gir seg god tid og er lyttende.
Jeg var der p.g.a. artroseproblemer. Dette kan han mye om og ga meg mange gode råd.
Rolig, snill, hjelpsom og nøye
Lege: Haakon Sortland Myran SkrevetHaakon er en kjempe snill, grei og flink lege. Eg følte meg ordentlig sett og hørt, for første gang hos en lege på årevis. Og han var oppriktig interessert i å hjelpe. Han var også behagelig å snakke med. Syns det er slik alle leger burde være i møte med sine pasienter. Beste legetimen eg har hatt lenge. Anbefales.
Fine lokaler, og hyggelige sykepleiere var det også.
Rolig, snill, hjelpsom og nøye
Fine lokaler, og hyggelige sykepleiere var det også.
Lite hyggelig og omsorgsfull
Lege: Lene Kristin Kroken SkrevetLene Kroken har lite kunnskap om psykisk helse, virker det som, Hører ikke på hva pasienten sier. Virker irritert og bastant ! Ikke særlig hyggelig å være der. Veldig ovenfra og ned holdning, føler deg liten.
💙 Visste du at Legelisten årlig har over 3 millioner brukere?