Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Sjøgata Medical
Beste legen jeg noensinne har møtt
Lege: Dirk Ronald Van Den Berg SkrevetDette er en lege som tar deg på alvor, gir deg ikke medisiner for absolutt alt, og prøver heller å finme ut HVORFOR. Jeg har aldri truffet en lege som er så forståelsesfull og kunnskapsrik som Ronald, og jeg skal alltid ha han som lege! Skulle vært mulig med flere stjerner!
Vært min fastlege i over 10 år
Lege: Erlend Jørgensen SkrevetSuperfornøyd med Erlend, bruker god tid på undersøkelsene og forklarer god underveis. Et tilfelle der han var borte og jeg måtte inn til noen andre, fikk jeg et utfyllende brev med info om hva og hvorfor. Super oppfølging der altså!
Super
Lege: Dirk Ronald Van Den Berg SkrevetKunne ikke vært mer fornøyd, super lege for meg og mine barn. Veldig forståelsesfull også når det er noe som trenger litt tid.
Stresset
Lege: Fredrik Steinsvik SkrevetAlt for stresset.
Får klemt inn en time hvis det haster, men tar seg ikke tid til å lytte skikkelig. Glemmer å skrive ut resepter.
Bra lege
Lege: Dirk Ronald Van Den Berg SkrevetDen beste legen jeg noen gang har hatt, veldig trivelig og hyggelig. Tar deg seriøst og ønsker deg kun ditt eget beste