Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Legene på St.Hanshaugen AS
Følte ikke jeg fikk den hjelpen jeg trengte
Lege: Linda Siddiqi SkrevetJeg opplevde at man ofte fikk en sekretær når man bestilte time da hun ikke var på jobb, og at alltid måtte vente en time på venteværelset før det var min tur. Jeg følte heller ikke at jeg fikk den kontakten med legen som jeg hadde behov for. Hun er dyktig og kan mye, men jeg følte ikke at jeg ble tatt på alvor med det jeg kom dit for, og at jeg hadde en negativ følelse når jeg gikk derfra.
En flink fastlege
Lege: Linda Siddiqi SkrevetHun har vært min fastlege i 5 år, og jeg er bare fornøyd med henne. Hun virker dyktig og erfaren. Kan anbefale henne som fastlege. St.hanshaugen legesenter som legesenter er ikke alltid like bra, i forhold til kundeservice og lokaler.
Professionell och direkt
Lege: Linda Siddiqi SkrevetMycket förnöjd med denna lege. Alltid hygglig, direkt och tydlig har har hjälp mig massor när jag har haft det svårt.
Super lege
Lege: Umer Ahmed Sheikh SkrevetDr. Sheikh er både dyktig og empatisk. Han tok seg god tid til å høre på mine problemer, til og med gav han meg en del ekstra tid da jeg fortalte om psykiske vansker. Det satte jeg stor pris på. Jeg vil på det varmeste anbefale Dr. Sheikh.
Good doctor
Lege: Umer Ahmed Sheikh SkrevetIt was my first experience with a norwegian family doctor, he was quick to understand my case history. He took me seriously & took the relevant tests. I would definitely recommend this doctor.