Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Åsnes Legesenter
Svar på legebehandling
Lege: Ayad Ainalla Nouralla Heidari SkrevetHan er en lege som hører på hva du sier, og prøver å forstå en. Blid og koselig lege. Kan komme med artige bemerkninger. Har det litt travelt noen ganger, da han ligger på etterskudd, men slik er hverdagen. Jeg er veldig fornøyd med han 😊🌹spm som kommer etterpå er litt vanskelig å besvare korrekt. Noen ganger må en vente lenge før en kommer inn, og noen ganger kommer du inn på fastsatt time. Legebesøk varierer etter hvordan kroppen min er.
Trygg og hyggelig
Lege: Ayad Ainalla Nouralla Heidari SkrevetFøler meg velkommen hos legen. Hører på det jeg sier og gir svar på det jeg lurer på.
Hyggelig og imøtekommende.
Styr unna!
Lege: Mohammed Hamad Mukhtar SkrevetDenne legen har jeg klagd på 3 ganger på 3 måneder. Så ille at jeg nesten klagde til statsforvalter også. Dette måtte jeg «true» med, før han endelig ble ferdig med arbeidsoppgaven sin, som tok 1 måned med mye purring! Til sammenligning har andre fått hjelp på én legetime.
Han er en ekstremt usympatisk og dårlig lege. Har ingen tillit til han. Du må kjempe og diskutere deg frem til ting du har rett på. Han er ineffektiv og bruker unødvendig god tid på arbeidsoppgaver.
Han følger deg heller ikke opp, du må mase selv for å få svar på ting. Ved feil han gjør må du selv betale for det, og ved uenighet er han frekk, der han fort sier at han har bedre ting å gjøre enn å diskutere med deg, for å så bare legge på telefonen. I tillegg later han som at ingenting har skjedd ved neste legetime - som du må vente uker på å få, til tross for at han mange flere ledige plasser. På toppen av kaka er han alltid forsinka, en hel legetime forsinka, for å så bruke noe av din tid på andre pasienter, også si at tiden ikke var tilstrekkelig…
Han er helt håpløs.
Har masse mer jeg kunne sagt, men kort fortalt: Styr unna!
Verdens beste fastlege!
Lege: Laila Høiås Herlyng SkrevetHar hatt henne som fastlege i mange år, og til tross for at jeg har flyttet til Hamar så beholder jeg henne som fastlege. Skal aldri bytte, om jeg så flytter til nordnorge!
Hun er faglig meget dyktig og er alltid opptatt av at jeg som pasient skal bli sett og hørt. Jeg føler meg alltid godt ivaretatt hos henne. Selv om jeg vet at hun har hektiske dager, og det ofte blir litt ventetid, så føler jeg aldri på dette når det er min tid, hun gir meg alltid sin fulle oppmerksomhet. Verdens beste Laila!
Varm, hyggelig, og empatisk
Lege: Ine Ripsrud Christensen SkrevetJeg har gått til Ine i 1 år nå, og er utrolig fornøyd. Hun er rask og effektiv med henvisninger og resepter, og ikke minst veldig hyggelig å snakke med, og fremstår som forståelsesfull og empatisk. Hun har vært behjelpelig med både fysiske og psykiske plager, og det har aldri vært noe problem å få time, henvisninger videre der det trengs, eller medisinsk behandling der det trengs.
Anbefales på det varmeste!
💙 Visste du at Legelisten årlig har over 3 millioner brukere?