Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Åsnes Legesenter
Imøtekommende og omsorgsfull
Lege: Maren Marie Myklebust SkrevetRolig, blid, imøtekommende. Trygg. Fikk satt inn hormonspiral uten noe ubehag. Hun hadde god tid og jeg følte meg godt ivaretatt. Veldig fornøyd!
Dyktig og lytter godt
Lege: Pojan Dehnavi SkrevetHan møter behovene man kommer med på en veldig fin måte. Han er aldri mer enn maks noen få minutter forsinket, eller ikke forsinket i det hele tatt.
Nedlatende og arrogant
Lege: Ingeborg Schjelderup-Høye SkrevetIkke en lege etter mine ønsker og krav, da jeg trenger noen som lytter, og som faktisk tar seg tid til å undersøke det jeg hadde time for. Være medmenneske, og det koster så lite.
Trygg, imøtekommende
Lege: Ayad Ainalla Nouralla Heidari SkrevetEn helt fantastisk lege som tar alle mine utfordringer seriøst. Tar prøver og sender videre til spesialister . Føler med 100% ivaretatt. Anbefales.
Verdens beste fastlege
Lege: Laila Høiås Herlyng SkrevetFikk Laila anbefalt og var så heldig å få henne som fastlege for noen år tilbake siden. Skjønner nå i ettertid at det var som å vinne et lotteri.
Hun er kunnskapsrik, empatisk og har en utrolig evne til å se den enkelte. Jeg føler meg alltid tatt på alvor og trygg på hennes vurderinger både rent faglig og mellommenneskelig. Til tross for at hun er en travel dame greier hun alltid å presse inn en time dersom det virkelig er behov. Det er ofte litt ventetid på kontoret, men for en så dyktig lege er det en helt uvesentlig detalj. Måtte hun aldri slutte som fastlege!