Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Legene i Nygaardsgata AS
En skatt av en lege!
Lege: Line Brekke SkrevetLine Brekke er en lege som vet hva hun driver med. Hun er hyggelig, empatisk og rask til å henvise til spesialister om det er nødvendig. Hun tar seg god tid og er grundig. Et fint og engasjert menneske som jeg er veldig glad valgte å bli lege.
ikke fornøyd
Lege: Line Brekke SkrevetLine er bare arrogant og vanskelig å snakke med. Har alltid dårlig tid . Og følger ikke opp det hun skal. Anbefaler ikke denne legen. Det er bare å bytte til en annen lege. Det har jeg gjort og er jeg veldig fornøyd.
DYKTIG
Lege: Hanne-Sofie Spenning Dahlback SkrevetEr sjelden hos legen, men når jeg må dit er det godt å bli sett og hørt.
Hun er faglig dyktig, rolig og løsningsorientert.
Man føler at man er i trygge hender, og ikke er til «bryderi»
Topp lege 😊
Veldig fornøyd
Lege: Line Brekke Skrevetsvært dyktig lege, faglig sterk og oppdatert, lydhør i kommunikasjon, ser pasienten som helhet ikke stykkevis og delt, lett og ledig - god i kommunikasjon, til å stole på- god fokus - holder det ho lover, empatisk, godt humør. Anbefales. Glad for å ha henne som lege!
Tar deg på alvor
Lege: Hanne-Sofie Spenning Dahlback SkrevetFøler jeg ble tatt godt på alvor, og hun ønsker å hjelpe pasientene sine. Til tross for å ha vært sent ute, stresset hun ikke seg gjennom timen, men tok seg god tid til å bli kjent og spørre de viktige spørsmålene og ta prøver. Veldig fornøyd med henne som lege.