Legene i Nygaardsgata AS

Telefonnummer 69 95 50 10 69 95 50 ...
Nygaardsgaten 49 1607 Fredrikstad

Mer informasjon om vurderinger kan finnes på siden Ofte stilte spørsmål.

Siste vurderinger av behandlere ved Legene i Nygaardsgata AS

Flink / utmerket

Lege: Muhammad Awais Skrevet

Flink, kunnskapsrik, og veldig hyggelig
Han er nesten alltid tilgjengelig når du trenger han akutt, og han hører på deg hva du sier

Utrolig dyktig, effektiv

Lege: Line Brekke Skrevet

Jeg må snart bytte henne vekk fordi jeg skal flytte fra Fredrikstad, og det er jeg så utrolig lei meg for! Line er helt utrolig dyktig. Jeg har det ikke vanskelig for å snakke med henne og tar meg alltid på alvor, selv når jeg nesten unnskylder meg selv. Hun fulgte meg ekstra opp etter Covid og etter blodpropper når hun ikke synes sykehuset hadde tatt nok prøver osv. Beste fastlegen i Fredrikstad!

Sympatisk hyggelig lege.

Lege: Karianne Lønn Sannrud Skrevet

Jeg har hatt henne som fastlege en stund - føler at jeg blir hørt på og tatt vare på.. Flyttet til Moss for et halvt år siden men valgte å fortsette hos henne og heller ta den ekstra reiseveien..

Totalt uinteressert i å hjelpe

Lege: Muhammad Awais Skrevet

Har utelukkende bare dårlige opplevelser med denne mannen.
Føler jeg aldri blir hørt.
Bagateliserer alt jeg har å si.
Vil ha meg fortest mulig ut fra kontoret.
Sist gang så han på telefonen, og plutselig kommer det musikk fra sosiale medier. Det går ikke ann.
Hadde også på tidtaker så det ut som.
Gråter hver eneste gang keg har vært hos denne ufølsomme mannen, er mere bekymret når jeg går ut av hans kontor.

Utrolig imøtekommende og kunnskapsrik

Lege: Kathrine Hannestad Skrevet

Beste fastlegen jeg har hatt. Var utrolig imøtekommende, flink til å lytte og kunnskapsrik. Jeg opplevde meg både sett og hørt. Hun tok meg på alvor. Ville ikke byttet henne, men ble nødt til det grunnet flytting.