Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Lørenskog Legesenter
Kunnskapsrik, engasjert, imøtekommende.
Lege: Karianne Engen Jacobsen SkrevetJeg er veldig glad for at hun er min fastlege og synes at hun er den beste legen jeg har hatt.Hun tar deg seriøst og du føler deg meget godt ivaretatt.
Fantastisk fastlege
Lege: Mohammad Omar Pervez SkrevetFantastisk fastlege, den beste fastlegen jeg har vært borti. Han har vært helt uovertruffen i forhold til datteren vår sine allergier. Veldig kunnskapsrik, presis og hyggelig, jeg føler meg helt trygg på at han gjør de riktige faglige vurderingene hele veien.
Dessverre vanskelig å få tak i og sekretæren er lite hjelpsom.
Kjempeflink lege!
Lege: Karianne Engen Jacobsen SkrevetLyttende lege som tar pasienter på alvor. Rolig og vennlig. Er forberedt og kjenner til historikken.
Trygg klippe
Lege: Synnøve Lie Kvisler SkrevetFastlegen min gjennom 8 år ca. Utrolig leit å bytte pga. flytting til et annet sted i landet. Hun har ivaretatt meg så godt, er en flink lytter og gir konkrete råd. Blid og imøtekommende. Anbefales
Fantastisk fastlege
Lege: Mohammad Omar Pervez SkrevetHan er veldig kunnskapsrik, tydelig, rett på sak og ærlig. Han involverer og lytter til pasientene sine. Er fantastisk takknemlig for at han er tilgjengelig via Pasientsky. Svarer raskt.
💙 Visste du at Legelisten årlig har over 3 millioner brukere?