Lørenskog Legesenter

Haneborgveien 103 1463 Fjellhamar

Siste vurderinger av behandlere ved Lørenskog Legesenter

Ubeskrivelig bra lege

Lege: Mohammad Omar Pervez Skrevet

Han tar seg tid til deg, lytter, er ekstremt empatisk, svært profesjonell, svært erfaren, både innen somatikk og psykiatri. Jeg vil på det sterkeste anbefale denne legen.

Fantastisk dyktig lege

Lege: Mohammad Omar Pervez Skrevet

Har vært hos Pervez mange ganger - som gravid, med idrettsskader og med to små barn. Får alltid god oppfølging og henvisning videre ved behov. Pervez har masse paratkunnskap og forklarer grunnlaget for vurderingene sine på en forståelig måte. Også veldig blid og sympatisk. Sjelden lang ventetid og resepsjonisten er nesten grunn i seg selv til å avlegge et besøk.

Var litt problemer med timebestilling en periode, men det er fikset.

Flink og sympatisk

Lege: Mohammad Omar Pervez Skrevet

Liker Dr. Pervez godt. Han er saklig og flink til å både lytte og informere. Veldig fornøyd med Mohammad Omar som fastlege! Liker også resepsjonisten hans godt.

Fantastisk

Lege: Karianne Engen Jacobsen Skrevet

Dette er den beste fastlegen jeg har hatt. Tar seg god tid, lytter, ringer raskt tilbake når du har lagt igjen beskjed, og er blid og imøtekommende. Jeg er vant til å få knappe fem min hos min tidligere lege, så dette var stor forandring. Anbefaler henne på det varmeste.

Hyggelig, flink og lett tilgjengelig

Lege: Mohammad Omar Pervez Skrevet

Jeg har brukt dr. Pervez siden han overtok etter dr. Fleischer. Han er veldig sympatisk, lett tilgjengelig og flink til å sende meg videre til spesialister når det er nødvendig.