Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Lørenskog Legesenter
knall flink lege
Lege: Synnøve Lie Kvisler SkrevetHun tar imot deg med et smil, spør konkrete spørsmål om hva du trenger hjelp til :)
Dyktig, hyggelig og ikke minst jordnær.
Lege: Synnøve Lie Kvisler SkrevetFlink og troverdig som lege. Anbefales på det sterkeste. Den flinkeste legen jeg har hatt. Skulle ønske legekontoret hadde lengre telefontid enn i dag. Åpningstid halv ni er senere enn de fleste andre. Kl åtte vil vært bedre. Litt for åpent venterom med mange sitteplasser. Hadde gjort seg med noen lettvegger/skllevegger, barnekrok m.m.
Veldig positivt førsteinntrykk!
Lege: Synnøve Lie Kvisler SkrevetHar vært hos legen to ganger for mindre helseproblemer. Jeg ble tatt godt i mot som ny pasient, hun brukte tid på å prate for å bli litt kjent, og ikke minst ble mine bekymringer lyttet til og tatt på alvor. Hun gjorde de undersøkelsene og tok de prøvene som vi i overenskomst ble enige om, for at jeg skulle føle meg trygg. Lover veldig bra!
Jeg har aldri hatt en bedre lege!
Lege: Mohammad Omar Pervez SkrevetJeg har vært så heldig og ha Mohammad Omar Pervez som fastlege de siste årene. Han har tid til å lytte, er meget faglig dyktig og han er ikke redd for og komferere med sine medearbeidere dersom han er i tvil. Jeg stoler 100% på den legen. Han gjør altid en god jobb.
Men muligheten til og nå frem til legesenteret er små dersom du ikke har anledning til å stå i telefonkø ca,20/30 min. F.eks. om du oppholder deg i utlandet. Det burde finnes en mulighet pr. E-mail eller Tekstmelding på et mobilnr.
Den beste legen jeg har vært hos
Lege: Mohammad Omar Pervez SkrevetJeg og mannen min har Omar som fastlege, og har aldri vært mer fornøyd noensinne. Vi begge opplever Omar som en MEGET dyktig lege, som tross sin unge alder virker svært så profesjonell innsiktsfull på sitt område. Vi er svært takknemlig for at vi har Omar som fastlege. Han er empatisk tar seg tid, og er en lege som går i dybden, og er veldig godt likt av alle her. En del andre mener han er vår lille Gud her i bygda :) Det sier vel det meste :) Den BESTE fastlegen i Norge!