Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Byhaugen Legesenter
Kan gjøre bedre
Lege: Eirik Viste SkrevetNår jeg startet å gå til Viste i 2011-2012, så tok han meg seriøst og jeg fikk masse hjelp når jeg trengte det. Men i løpet av det siste året har deg raknet veldig og jeg får ikke kommet til legen omtrent, han hjelper meg ikke med noe omtrent lenger. Så jeg er ikke særlig fornøyd med denne legen lenger.
Norges beste lege?
Lege: Stine Wiedswang SkrevetStine Wiedswang er dedikert og behandler folk med verdighet. I mitt tidligere liv har jeg vært 100% aktiv og til dels nedlatende om folk som har hatt kroniske lidelser. Nå har jeg selv trøbbel med en nyre som har gitt meg forandret livskvalitet, så livet har har andre fasetter med mørkere farger - men selvinnsikten har iallefall fått seg et boost. Uansett, Stine er den beste legen jeg har hatt, og jeg håper hun blir behandlet pent av pasienter. Dette med verdighet er også ullent, men etter å vært på legevakten i februar - vet jeg forskjell på hvor stor avstand det er på å bli behandlet respektløst - kontra det å bli møtt med forståelse. Mitt sykdomsbilde er forhåpentlig snart utvisket - men fastlegen min gir jeg ikke fra meg uten håndgemeng.
Legen med det lille ekstra.
Lege: Petter Enoksen SkrevetDen desidert beste fastlegen jeg noen gang har hatt. Meget kunnskapsrik og utrolig behagelig. Har evnen til å stille oppfølgingsspørsmål på en fin måte som ikke virker støtende. Hva mer kan man ønske seg? Føler meg forstått og tatt godt vare på.
En god og empatisk lege. god hukommelse, tar ting kjapt. God oppfølging på alle vis.
Tar deg på alvor
Lege: Stine Wiedswang SkrevetSitter nesten med inntrykket av at hun ikke har blitt avstumpet enda. Hun lytter til det jeg sier, og jeg føler hun tar meg på alvor. Henviser meg dersom det er det beste alternativet. Føler jeg har fått en god fastlege :)
Fantastisk god lege
Lege: Stine Wiedswang SkrevetHun lytter og tar deg på alvor. Vil absolutt anbefale henne. Jeg har mange kroniske sykdommer, så det er ikke så lett for legen når det er problemer fra topp til tå, men hun er rolig å behersket og sender henvisninger når hun ikke har kunnskaper om det som gjelder. Jeg har hatt andre leger, som ikke klarte å takle alle diagnosene jeg har, men hun er helt topp og hjelper alt hun kan. Topp karakter til henne :-)