Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Byhaugen Legesenter
Trygg
Lege: Eirik Viste SkrevetFantastisk bra lege som alltid stiller opp og lytter til pasientens behov. Veldig lett å snakke med å stole på.
Den beste legen jeg har hatt!
Lege: Møyfrid Müller SkrevetMøyfrid er en fantastisk god lege som virkelig bryr seg om pasientene sine! Hun husker pasientene sine personlige opplysninger og er utrolig flink til å lytte. Hun svarer raskt på meldinger og holder seg saklig. Det er alltid en lettelse å få komme inn til henne fordi jeg føler meg hørt og forstått. Anbefaler henne med det sterkeste! Hun er definitivt en hverdagshelt i mine øyne!
Trygghet, kunnskap, kommunikasjon
Lege: Steven David Gang'ai SkrevetAnbefales på det sterkeste, jeg er meget fornøyd med kommunikasjon, kunnskap, trygghet. Ventetid og tilgjengelighet er greit nok også!
Tillitsvekkende og kunnskapsrik
Lege: Møyfrid Müller SkrevetJeg blir godt ivaretatt hos denne legen. Hun er god til å lytte og oppleves trygg og imøtekommende. Hun tar mine problem på alvor og gir «det lille ekstra»
Profesjonell og lyttende
Lege: Petter Enoksen SkrevetBlir alltid godt tatt imot av Petter.
Veldig flink lege som tar seg god tid med pasienten. Han er lyttende og interessert i høre på hva jeg har å si.
Opplever at Petter er genuint interessert i å finne ut hva som feiler pasienten.
Han gjør nødvendige undersøkelser, og tar videre tiltak med henvisninger og prøver for å sjekke forskjellige hypoteser han har.
Angrer ikke på at jeg sto månedsvis på venteliste for Petter, enormt dyktig.