Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Byhaugen Legesenter
Lite faglighet og mangel på tillit
Lege: Petter Enoksen SkrevetJeg ville faktisk aldri hatt denne legen igjen. Han kan gjerne virke profesjonell og hjelpsom men når det virkelig gjelder svikter hans faglige grunnlag. Jeg har grunn til å stille meg svært skeptisk til hans holdninger overfor sine pasienter. Så mitt råd er ikke bruk denne legen til noe mer enn strengt "nødvendig".
Anbefales
Lege: Stine Wiedswang SkrevetEr veldig fornøyd med denne fastlegen. Lett å prate med, faglig god og blir tatt på alvor. Anbefales!
Lyttende og seriøs
Lege: Petter Enoksen SkrevetPetter tar meg godt i mot med hvert besøk. Har bare vært inne for å utelukke alvorlig sykdom ved symptomer, som kanskje kan føles litt hypokondrisk. Men Petter tar meg seriøst og sjekker det som sjekkes skal på en trygg og god måte.
Beste fastlegen jeg har hatt!
Beste legen jeg har haddt, uten tvil !
Lege: Stine Wiedswang SkrevetKan bare skryte, hun er grundige, lyttende og oppmerksom , tar seg skikkelig tid til og det er ikke noe hastverk,glad og ikke minst omsorgsfull
Norges beste fastlege (helt sant!!) :)
Lege: Stine Wiedswang SkrevetStine er en fantastisk fastlege! Hun er grundig, kunnskapsrik, stødig, empatisk, flink til å lytte, og tar seg alltid god tid til meg og barna mine, selv når vi egentlig er på overtid. I tillegg er hun en skikkelig flott person. Jeg er kjempefornøyd, og kunne ikke fått en bedre fastlege!