Marit Garberg Andvig

Fødselshjelp og kvinnesykdommer

Autorisasjon (1978)

Offentlig avtale

Nei

Dr.Dropin Telefonnummer24 07 77 0124 07 77 ...
Sørkedalsveien 8 0369 Oslo
Marit Garberg Andvig er gynekolog i Oslo

Mer informasjon om vurderinger kan finnes på siden Ofte stilte spørsmål.

Siste vurderinger av Marit Garberg Andvig

Dyktig gynekolog!

Klinikk: Spesialistsenteret Pilestredet Park Skrevet

Marit Andvig er super dyktig og kunnskapsrik. Hun er kanskje ikke den mest empatiske gynekologen jeg har vært hos, men alt i alt er hun vel verdt et besøk og ventetid. Hun var nøkkelen til min utfordring etter å ha besøkt et dusin andre gynekologer. Anbefales på det sterkeste!

Dårligste møte med helsepersonell noen sinne

Klinikk: Spesialistsenteret Pilestredet Park Skrevet

Viser ingen forståelse for at undersøkelser er smertefulle og snakker til meg på en måte jeg aldri har opplevd med helsepersonell tildligere, og som jeg anser som uprofesjonell og uakseptabel. Jeg er helt sjokkert over hvordan slike leger kan få krenke pasientene sine på denne måten uten at noen tar tak. Spesielt trist er det at hun jobber som gynekolog, da hun skal undersøke et høyst privat område. Måten hun utfører undersøkelsen på, og unnlater å annerkjenne at jeg som pasient gråter er etter min mening kritikkverdig. At hun i tillegg er stygg i munnen gjorde at jeg avsluttet besøket før hun hadde gjort seg ferdig. Hvis du leser dette; Jeg anbefaler deg på det sterkeste å gå til noen andre.

Lite empatisk og småfrekk

Klinikk: Spesialistsenteret Pilestredet Park Skrevet

Min opplevelse med Andvig var ikke spesielt hyggelig. Jeg er en jente på 16, som skulle inn til sjekk for gnissing nedentil. Jeg hadde aldri vært hos en gynekolog før, og var veldig nervøs før jeg kom inn. I starten spurte hun hva som egentlig var problemet, da hun ikke leste rapporten fra fastlegen. jeg forklarte og hun virket skeptisk, da hun mente at jeg gjorde det av kosmetiske årsaker. Da jeg skulle sette med i stolen braste jeg ut i gråt, da jeg ikke følte meg ivaretatt og ubekvemt. Hun så ikke en gang på meg da jeg gråt, og fortsatte undersøkelsen uten å vise empati. hun mente at hele problemet kom av stringtruser som er på vei av moten, noe som ikke er årsaken da jeg har problemet uansett. Fikk faktisk henvisning til a-hus for operasjon, men hun var veldig skeptisk og negativ.

Jeg spurte om min mor kunne komme inn etter undersøkelsen og høre hva legen hadde og si, i med at jeg bare er 16. Fikk som svar;
-må jeg fortelle det på nytt? Kan ikke du bare si det selv?.

Etter det fortalte jeg at jeg ikke følte det var til særlig stor hjelp, fikk som svar at jeg var uhøflig og frekk, og at jeg kunne komme meg ut.

Som en jente på 16, som er usikker og aldri har vært hos gynekolog tidligere. Må jeg si at det var en skummel opplevelse, da jeg verken fikk instrukser om hva jeg skulle gjøre eller hva hennes skulle gjøre. Hun brydde seg heller ikke om jeg gråt eller viste noen sans for empati.

Helt ok , men lite empati

Klinikk: Spesialistsenteret Pilestredet Park Skrevet

Marit virker som hun har mye kunnskap, men hun er ikke en dame man kan snakke åpent med og forvente å få noe tilbake. Etter å ha lest andre vurderinger, tør jeg ikke dra tilbake for flere tester.. Jeg vil si meg enig i at hun ikke eier empati. Under forrige besøk sa at jeg sov dårlig og hun spurte om det er pga timen så sa jeg nei det er fordi jeg mistet farmor for noen dager siden. Ingen respons.. Videre fortalte jeg at hun døde av kreft i livmoren med spredning og at jeg blir bekymret når jeg får vite at jeg har celleforandringer. Absolutt null trøstende ord eller forsøk på å berolige meg. Under undersøkelse er hun hardhendt. Jeg gjorde en utskrapning uten bedøvelse (vet ikke om det er normalt). Lang ventetid; det gikk 7 mnd fra jeg fikk beskjed om lette celleforandringer til jeg fikk kontrolltime.
Jeg vil bytte før jeg får like ubehagelige opplevelser med henne som andre her har hatt..

Hardhendt og ikke-lyttende gynekolog

Klinikk: Spesialistsenteret Pilestredet Park Skrevet

Jeg opplevde gynekolog Marit Andvig som hardhendt. Hun var lite empatisk. Lyttet ikke. Hun var mer opptatt av å diskutere et TV-program som hadde gått på TV dagen før.
Hun sendt søknad om refusjon til NAV, istedenfor til HELFO. Hun fulgte heller ikke opp purringer på denne søknaden i etterkant.