Marit Garberg Andvig

Fødselshjelp og kvinnesykdommer

Autorisasjon (1978)

Offentlig avtale

Nei

Dr.Dropin Telefonnummer24 07 77 0124 07 77 ...
Sørkedalsveien 8 0369 Oslo
Marit Garberg Andvig er gynekolog i Oslo

Mer informasjon om vurderinger kan finnes på siden Ofte stilte spørsmål.

Siste vurderinger av Marit Garberg Andvig

Positivt overrasket

Klinikk: Spesialistsenteret Pilestredet Park Skrevet

Jeg leste alle vurderingene her inne kvelden før jeg skulle til legen. Jeg fikk helt panikk og angret på at jeg ikke hadde lest her med én gang slik at jeg kunne ha byttet lege. Jeg er ikke en veldig hårsår person, men helsepersonell uten over middels dose empati og med dårlige sosiale antenner har jeg svært dårlig erfaring med fra tidligere.

Dagen etter møtte jeg opp til avtalt time. Marit leste henvisningen min nøye, stilte gode og relevante spørsmål, forklarte hva hun gjorde og hva hun så etter. Hun var tydelig på hva hun var sikker på og hva hun var usikker på. Jeg stilte spørsmål, og hun svarte godt og utfyllende. Hun smilte og var vennlig gjennom hele konsultasjonen. Jeg opplevde at hun tok seg god tid, noe jeg mener er uvanlig ettersom legekonsultasjoner som ofte bærer et preg av tidsnød.

Helt ok

Klinikk: Spesialistsenteret Pilestredet Park Skrevet

Hadde hatt diffuse smerter i underlivet over en periode, og ble henvist til gynekolog. Bestilte meg time hos dr. Andvig for anledningen.

Hun kan helt sikkert jobben sin, og jeg er ikke særlig prippen av meg, så gikk ikke ut med noen direkte vond opplevelse, slik andre mener å ha gjort.

Likevel opplever jeg henne rett og slett som litt lite interessert og engasjert i feltet hun jobber på. Hun var langt mer opptatt av en hofteoperasjon jeg hadde som barn, enn i underlivsutfordringene, og hun lot være å skrive ut resept mot bakteriell vaginose som hun påviste, da medisinen mot dette var utsolgt fra apotekene på dette tidspunktet, grunnet produksjonsutfordringer. Resultatet var at jeg måtte be min egen fastlege om resept på dette da de kom på lager hos apotekene. Jeg reagerte også at hun åpnet kontordøren og kalte inn neste pasient nærmest før jeg hadde rukket å kle på meg og fullføre setningen min.

Alt i alt en helt ok opplevelse, men ikke en lege jeg vil anbefale for pasienter som kvier seg for gynekologundersøkelser, eller trenger mye forståelse og godsnakking.

Fantastisk dyktig og går ikke rundt grøten

Klinikk: Spesialistsenteret Pilestredet Park Skrevet

Er super fornøyd med denne gynekologen, hun er en man lett får tillit til og en man kan stole på at kan faget sitt.

Har vært hos henne både ved rutinekontroller og ved svangerskap.
Et svangerskap som resulterte i MA, var hos Marit på en fredag. Da hun ikke så liv i livmoren og at det hadde vært døtt i minimum 6 uker ringte hun personlig opp til ullevål sykehus og fikk dem til å ta meg i mot på en lørdag og fortalte kort og godt til sykehuset (som mente jeg kunne vente til mandag) om at det var uaktuelt å vente over helga og jeg skulle inn lørdagen for å sette igang prossessen ved å fjerne fosteret. De sa også på sykehuset at jeg var heldig som hadde henne som gynekolog.

Hun tar seg god tid til å besvare spørsmål og forklare hva som skal skje ifm undersøkelser osv. Og noe av det jeg liker best med henne er at hun går ikke rundt grøten, som veldig mange andre leger gjør. Er det noe galt får du vite det i likhet med dersom alt er normalt. Men man får også da informasjon om hva man bør/må gjøre for å rette opp i det som er galt etc.

Men ettersom hun er så rett på sak og ærlig kan det være at hun kanskje ikke egner seg for sarte sjeler som heller trenger en lege som ikke sier hvordan ting faktsik er og velger å heller gå rundt grøten. Men anbefaler henne på det sterkeste til alle som virkelig vil vite hvordan ståa er der nede og som tåler å få sanheten som den er uten å bli pyntet på. Jeg kommer ikke til å bytte gynekolog før jeg absolutt må og da får jeg et problem...

Kjempefornøyd

Klinikk: Spesialistsenteret Pilestredet Park Skrevet

Jeg har gått hos Marit Andvig i en årrekke, og kan ikke tenke meg en bedre gynekolog. Men nå er ikke jeg ute etter trøstende ord, men dyktig fagperson som kan sine ting. Anbefales på det sterkeste.

Helt ok

Klinikk: Spesialistsenteret Pilestredet Park Skrevet

Ble bekymret etter å ha lest mange negative anmeldelser, men etter å ha vært hos henne er jeg ganske fornøyd. Hun var forsiktig da jeg ba henne om å være det. Hun forklarte underveis på ultralyd og tok seg tid på å svare på alle spørsmål jeg hadde.