Blogg

Blogg

Ja, vi elsker fastlegen!

Så langt er det overvekt av positive omtaler av fastlegene over hele landet. Og vi er ikke overrasket, for det ER mange dyktige fastleger der ute, som hjelper oss gjennom tykt og tynt. Norsk kundebarometer har målt brukertilfredsheten på en rekke offentlige tjenester, og fastlegen kom aller best ut.

Her er en fin artikkel om hvor fornøyde nordmenn er med fastlegeordningen:  http://www.dinepenger.no/bruke/ja-vi-elsker-fastlegen/20239111

 

Les mer

Folk fra Fredrikstad mer engasjert enn Bergensere og Trøndere?

Så langt har folk fra hele landet lagt inn vurderinger på Legelisten.no for å hjelpe andre å finne gode fastleger. Men det viser seg at noen er mer engasjert enn andre.

Vi hadde forventet topp tre listen over vurderinger i byer til å være de tre største byene i landet, men nå har Fredrikstad sneket seg inn på andreplass etter Oslo. Det er altså flere vurderinger som kommer inn fra Fredrikstad enn både Bergen og Trondheim.

Ellers ser vi at det er mange som legger inn entusiastiske vurderinger av sine fastleger, men som kanskje ikke gjør det så ...

Les mer

Takk for tålmodigheten!

Etter en fantastisk start, og oppslag i VG i går (s.24) jobber vi nå på spreng for å følge opp forespørsler, moderere vurderinger og implementere nye forslag fra alle dere der ute.

Teamet bak Legelisten.no har alle fast jobb ved siden av, og vi må jobbe helger og sene kvelder for å gjøre Legelisten.no til et nyttig sted for både fastleger og pasienter. Dersom dere har tilbakemeldinger kan dere sende mail til post@legelisten.no. Vi kommer til å samle ofte stilte spørsmål under "Om oss" og følge opp henvendelser så snart vi har kapasitet. 

Vi takker for den ...

Les mer

Hva vil vi Legelisten.no skal være?

Er du fornøyd med fastlegen din? Eller er du lei og oppgitt og ønsker å finne deg en ny lege? Det finnes over 4000 fastleger i Norge og veldig mange av dem er veldig gode. Fastlegeordningen er en av de best likte offentlige tjenestene i Norge i dag. Flinke leger kombinert med valgfrihet til å velge den legen man selv ønsker, er trolig noe av forklaringen på hvorfor fastlegeordningen er så godt likt.

Men ikke alle er like fornøyde med fastlegen sin. Og av og til er man nødt til å finne en ny en hvis man for eksempel ...

Les mer

Hurra, vi er live!

Etter måneder med sene kvelder, møter med norsk byråkrati, frustrasjon og entusiasme er vi live! Nå kan vi endelig hjelpe hverandre å finne gode leger. Vi krysser fingrene og håper du liker resultatet. Kankje legger du også inn vurdering av leger du har vært hos?