Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Helsetorget DA
Grundig, effektiv og vennlig
Lege: Kjetil Hagerup SkrevetHar vært fastlegen min i 13 år. Profesjonell, lyttende, løsningsorientert, ydmyk, og med en fin blanding av glimt i øyet og empati.
Utdatert og lite hjelpsom
Lege: Unni Aanes SkrevetBurde bli flinkere på å lytte når man forsøker å forklare problemene sine. Burde også satset mer på å oppdatere kunnskapen sin istedet for å holde fast på gammel lære. Lite peiling og råd om trening, kosthold eller livsstil. Passer sikkert greit for pensjonister som har tid til å vente.
Absolutt å anbefale
Lege: Kjetil Hagerup SkrevetHar hatt Kjetil Hagerup som fastlege siden fastlegeordning ble innført. Kan anbefale han 100% etter de gangen jeg har vært hos han. Er seriøs og genuint interessert i problemet du måtte komme med.
"Helsetorget", som han er tilknyttet, har kjempe hyggelig og dyktige ansatte. Anbefalt.
Veldig god fastlege
Lege: Christian Haugland Grøn SkrevetFlink og snill! Han har godt humør og jeg har stor tillit til ham. Jeg har gått til dr. Grøn i mange år og kommer ikke til å bytte lege, selv om flytting gjør reisen til legekontoret lengre.
Veldig flink og lett å ha med å gjøre
Lege: Christian Haugland Grøn SkrevetVeldig enkel å snakke med. bruker tid på deg.
svarer raskt via nettbasert kommunikasjon via app.....