Medisinsk Senter Fornebu

Forneburingen 209 1364 Fornebu

Siste vurderinger av behandlere ved Medisinsk Senter Fornebu

Meget god lytter, empatisk, handler raskt

Lege: Line Syvertsen Skrevet

En meget kunnskapsrik og vennlig fastlege, med en empatisk og varm tilnærming.
Godt forberedt til timeavtaler og pasientens historikk. Gode kommunikasjonsevner, møter pasientens blikk og avbryter ikke eller lar seg unødvendig påvirke av tidsrammen for avtalen og lar pasienten blir hørt og sett helhetlig.

"Følte meg ikke tatt på alvor – skuffende legebesøk hos Øyvind Alvsa

Lege: Øyvind Alvsaker Skrevet

Jeg oppsøkte fastlege Øyvind Alvsaker med alvorlige symptomer knyttet til en forverring av en kronisk tilstand. Jeg hadde sterke smerter, vanskeligheter med å bevege meg, og slet med søvn. Som 60-åring forventet jeg en grundig og profesjonell vurdering av tilstanden min.

Dessverre opplevde jeg det motsatte. Jeg ble hverken tilbudt sykemelding, henvist til videre undersøkelser som blodprøver, røntgen eller MR. Det eneste jeg fikk, var Paracet og et smertestillende middel – en løsning som kun demper symptomene midlertidig uten å forsøke å finne årsaken bak plagene mine.

Jeg er svært skuffet over behandlingen jeg mottok. Jeg følte meg ikke tatt på alvor, og oppfølgingen var etter min mening langt under det man bør kunne forvente av en allmennlege. Jeg håper ingen andre i lignende situasjon må oppleve det samme.

Hei. Leit å høre at du ikke følte deg tatt på alvor. Skulle gjerne sett at du hadde tatt dette opp direkte med meg da det fremstår som at vi har hatt et ulikt bilde på situasjonen. Du er velkommen til å bestille deg en snarlig oppfølgingstime slik at vi kan få ryddet opp i eventuelle uklarheter/misforståelser, samt lagt en videre oppfølgingsplan. Vh. Øyvind

Besvart av Øyvind Alvsaker

Rask, effektiv og korrekt.

Lege: Andrea Gudrun Berz Skrevet

Alltid lyttende og respektfull både mot voksne og barn. Stort spekter av erfaring innen alle livsfaser. Dyktig på å gi gode råd og henvisninger både medisinsk og kostholdsmessig. Oppleves som trygg og godhjertet.

Fantastisk lege

Lege: Andrea Gudrun Berz Skrevet

Føler meg 100 % ivaretatt og tatt på alvor.
Svarer raskt på ønske om time eller fornyelse av resepter, men viktigst;
Hun er empatisk, lyttende, og gjør sitt ytterste for å ta vare på meg og min helse.

Så lenge du er frisk

Lege: Benedicte Olsen Høvding Skrevet

Benedicte tar deg seriøst, så lenge du er en frisk pasient. Jeg var veldig fornøyd med henne i begynnelsen! Men etter hvert som min helse har blitt dårligere, er inntrykket at jeg blir stadig mer brysom. Det er null empati å spore, og ekstremt vanskelig å få hjelp til noe som helst. Når man så får beskjed om at det bare er å skjerpe seg, i en allerede sårbar situasjon, da er det på høy tid å bytte.