Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Medisinsk Senter Fornebu
Anbefales på det sterkeste!
Lege: Øyvind Alvsaker SkrevetØyvind er svært dyktig, sympatisk og engasjert i å hjelpe meg og mine barn. Anbefales på det sterkeste!
Kunnskapsrik, vennlig og profesjonell
Lege: Øyvind Alvsaker SkrevetJeg har relativt nylig byttet fastlege til Øyvind og er veldig fornøyd med det. Han fremstår veldig dyktig, vennlig og profesjonell. Han tar seg tid til å lytte til det jeg sier og jeg føler meg trygg på hans vurderinger.
Flink og tydelig
Lege: Benedicte Olsen Høvding SkrevetFint å komme til en yngre lege med høy kompetanse. Undersøker og kommer med råd, fint legesenter på Fornebu S også.
Forferdelig opplevelse
Lege: Andrea Gudrun Berz SkrevetVar pasient her regelmessig under et drøyt års tid. Som flylege oppfatter jeg Andrea Berz som hard, kategorisk, uempatisk og mistenksom.
Hun fremstår som faglig kompetent, men en lege bør møte pasienten med respekt, en smule ydmykhet og en erkjennelse av at pasienten er i en sårbar posisjon. Spesielt når det skal foretas en flymedisinsk vurdering som har potensielt store konsekvenser yrkesmessig.
Meget god lytter, empatisk, handler raskt
Lege: Line Syvertsen SkrevetEn meget kunnskapsrik og vennlig fastlege, med en empatisk og varm tilnærming.
Godt forberedt til timeavtaler og pasientens historikk. Gode kommunikasjonsevner, møter pasientens blikk og avbryter ikke eller lar seg unødvendig påvirke av tidsrammen for avtalen og lar pasienten blir hørt og sett helhetlig.
💙 Visste du at Legelisten årlig har over 3 millioner brukere?