Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Kalfaret Legesenter DA
Veldig grei dame!
Lege: Barbara Merethe Gillow SkrevetFølte meg i trygge hender og hun sto virkelig på for at jeg skulle få behandlingen jeg trengte.
God, men anti-abort
Lege: Barbara Merethe Gillow SkrevetLegen er lyttende, interessert og forberedt til konsultasjonene. Kunnskapsrik. Åpen for forslag til henvisning til spesialist (mht. geografi, osv.).
Må beregne litt ventetid, også tidlig på dagen.
Grei plassering i byen, bussholdeplass like ved. Ca 10 min. fra togstasjonen.
En virkelig god lege!
Lege: Knut-Arne Wensaas SkrevetDenne legen er lyttende og har vist meg at han tar mine/pasientens synspunkter med i vurderingen. Han er imøtekommende og vennlig. Jeg har alltid opplevd at han har hatt tid til meg, selv om han har en veldig travel hverdag.
Svært dyktig lege, både faglig og mellommenneskelig
Lege: Barbara Merethe Gillow SkrevetDr Gillow er en svært dyktig lege. Hun er innsiktsfull og varm, oppdatert faglig og ikke redd for å konferere med spesialister dersom noe er uklart. Jeg er utrolig fornøyd med henne og anbefaler henne på det varmeste. Jeg ser for meg at hun nok er litt streng med sykemeldinger og B-preparater, noe jeg synes er et kvalitetstegn. Man kan enkelt bestille time pr internett eller sms, det er også ØH-timer tilgjengelig når dette er nødvendig. Litt forsinkelser forekommer, ettersom hun er lyttende og tar seg god tid til pasientene.
Fantastisk lege
Lege: Knut-Arne Wensaas SkrevetUtrolig dyktig lege. Kommer aldri til å bytte. Han har alltid tid, og hjelper til med det jeg lurer på