Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Dalen Legesenter
Passiv lege
Lege: Katrin Kvideland SkrevetMitt inntrykk av denne legen er at hun er veldig passiv. Hun venter lenge med å starte behandling, skrive ut medisiner eller videresende pasienter til spesialist evt akutten. Det betyr at sykdommene forverrer seg. Det er ikkje henne jeg kan takke for at jeg er i live i dag. Men helsevesenet har heldigvis fleire tilbod enn bare fastlege.
Trygg og kunnskapsrik
Lege: Anders Midtun SkrevetHatt Anders som fastlege i noen år nå. Veldig flink lege og jeg er veldig fornøyd med han. Medmenneskelig, kunnskapsrik, tar god tid, forklarer grundig og har alltid en løsning.
helt grei.
Lege: Aravinthan Leo Maxwell Skrevetvært hos denne legen et par ganger. Vikar for legen min. Sier lite. Upersonlig. Virker interessert i å hjelpe. Men vanskelig å forstå deg på.
dårlig lege, lite kontakt med pasientene
Lege: Anders Midtun Skrevetvært hos Anders noen ganger. Får inntrykk av at han er mer interessert i data og medisin enn mennesker. Gir lite av seg selv. Er kanskje faglig god, men hjelper lite hvis han ikke kan formidle ting...
Veldig flink
Lege: Anders Midtun SkrevetTar det man sier seriøst og prøver å finne gode løsninger. Virker kunnskapsrik. Veldig hyggelig fyr, lett å prate med.