Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Dalen Legesenter
Fantastisk flink lege!
Lege: Katrin Kvideland SkrevetKatrin har vært min lege i over 15 år og hun er en superdyktig lege. Lytter, omsorgsfull, følger opp…har ingenting negativt å si om henne! Alt ved henne som lege er bare helt topp! Kunne aldri byttet henne vekk for en annen lege!
Fastlege som absolutt kan anbefales
Lege: Sandra Mariann Dale SkrevetNøye og veldig opptatt av å observere. Behagelig vesen som gjorde at Jeg slappet helt av. Kan absolutt anbefales.
Usedvanlig dyktig og empatisk lege
Lege: Hans Høvik SkrevetHar vært så heldig å ha hatt Dr Høvik som fastlege i nesten 30 år. Jobber selv i helsevesenet og har samarbeidet med utallige leger. Dr Høvik er suveren på alle vis! Gruer meg til han blir pensjonist!
Dyktig lege.
Lege: Aravinthan Leo Maxwell SkrevetVeldig flink lege . Alltid omtenksom og en god lytter. Jeg angrer på at jeg har byttet lege. Men pga av at jeg flyttet til et annet område så ble det tungvint med fastlege så langt unna. Anbefaler han på det sterkeste.
Solid fastlege
Lege: Aravinthan Leo Maxwell SkrevetVeldig tilgjengelig, effektiv og kunnskapsrik fastlege. Veldig fornøyd. Svarer alltid på meldinger via helsenorge, selv på kvelder og i helger. Får rask respons.