Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Dalen Legesenter
Blid og dyktig
Lege: Katrin Kvideland SkrevetKatrin har vært min fastlege i 13 år, og jeg har bare godt å si om henne,og kan trygt anbefale henne.
Hun er engasjert og tydelig interessert i pasientens ve og vel. Hun er også rask til å sende pasienten videre til sykehus eller spesialist når det er nødvendig.
Selv om hun har mange pasienter, har hun også tid til en hyggelig prat i løpet av konsultasjonen.
Hyggelig og omsorgsfull lege
Lege: Sandra Mariann Dale SkrevetEneste legen i Bergen så langt som har tatt meg seriøst. Fikk hun som fastlege for 7 år siden. Følger meg godt opp, tror på det jeg sier og lytter virkelig til mine problemer.
Faglig dyktig.
For en lege!
Lege: Hans Høvik SkrevetByttet til Høvik etter min forrige fastlege var udugelig! For en forskjell! Høvik er dyktig, empatisk, omsorgsfull og gjør virkelig alt for sine pasienter. Han hadde litt av en "ryddejobb" etter min forrige lege men det fikset han fort!
Sympatisk lege
Lege: Anders Midtun SkrevetUtrolig flink og sympatisk lege. Kommer alltid inn presis. Føler at han virkelig lytter. Kunnskapsrik og effektiv. Spørr alltid om det er noe mer man vil ta opp når man først er der. Er utrolig fornøyd med både lege og legesenteret generelt.
Kan mye, og vet ellers hvem å spørre
Lege: Hans Høvik SkrevetHøvik har vært fastlegen min så lenge jeg kan huske. Han kan en del, vet hvordan å finne svaret på mye, og har ellers alltid henvist meg til en dyktig spesialist når det er noe han ikke er sikker på.