Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Olsvik Legesenter
Fantastisk lege
Lege: Vilde Hirth SkrevetSå hyggelig, og setter seg godt inn i problemene dine. Hører på deg og sender deg videre om det er nødvendig! Kan anbefales
Styr unna den legen
Lege: Kåre Jørgensen SkrevetHan klarer seg når det ikke er så alvorlige greier men kom igjen når du virkelig trenger hjelp og forståelse. Elendig på og sette seg inn i saken og det nav evt trenger av inf. klarer han dårlig og følge opp. Du kan ikke fortelle el. korigere no for han vet best . Arrogant og snakker til deg som du er mindre begavet . Få påvirke lite i den videre beh. og det du plages med , for igjen han vet best.Er humørsyk avt godt humør el regelrett sur og frekk i kommentarene.
Trygg og god fastlege
Lege: Kari Bach Landro SkrevetBedre fastlege finner du ikke. Jeg har utelukkende kun positive opplevelser med Kari. Hun er smilende og varm.
Får alltid god hjelp, tusen takk.
Vennlig og dyktig
Lege: Randi Perny Osmundnes Aglen SkrevetHar alltid tatt seg god tid og vært forståelsesfull for problemer. Svarer raskt på henvendelser. Bare gode erfaringer.
flink og trygg
Lege: Øyvin Noddeland Mongstad SkrevetVeldig hyggelig lege som var imøtekommende og tok meg seriøst. Jeg synes Øyvin var dyktig og rolig når han snakket med meg.