Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Olsvik Legesenter
Ekstremt dårlig
Lege: Vinoba Antonia Peiris SkrevetEkstremt skuffet over mangel på respons, oppfølging og håndtering fra legesenteret. Får ikke svar på henvendelser, og på telefon får man beskjed om at legen har «sett» meldingen. Likevel har jeg ikke hørt noe på 4 uker, til tross for purringer. Har vært syk, og måttet bli hjemme fra jobb utover egenmelding. Har ikke klart å få legetime og sykemelding på grunn av manglende respons, og derav måttet bli trekt i lønn.
Fantastisk lege!
Lege: Vinoba Antonia Peiris SkrevetJeg har nå hatt Vinoba som fastlege siden januar 2020 og jeg er meget fornøyd med henne. Hun er dyktig og kunnskapsrik, spesielt med barn og kvinner. Føler at jeg og familien min er i trygge hender.
Lyttende og kunnskapsrik
Lege: Kåre Jørgensen SkrevetLegen viste interesse for min sak. Han lyttet og tok meg alvorlig. Jeg fikk god hjelp. Er takknemlig.
Oppriktig interessert
Lege: Kari Bach Landro SkrevetJeg har hatt henne som min fastlege i ca 20 år. Hun er meget behagelig og er oppmerksom på meg 100 prosent.
Hun lytter og hjelper
Lege: Vinoba Antonia Peiris SkrevetDr. Peiris møtte meg med den største medfølelse og gode råd, i tillegg til å fikse "papir"-arbeid uten problemer. Fulgte opp e-konsultasjon med en telefon til meg på en søndag. Veldig fornøyd med at jeg er på hennes pasientliste.
💙 Visste du at Legelisten årlig har over 3 millioner brukere?