Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Olsvik Legesenter
Hun lytter og hjelper
Lege: Vinoba Antonia Peiris SkrevetDr. Peiris møtte meg med den største medfølelse og gode råd, i tillegg til å fikse "papir"-arbeid uten problemer. Fulgte opp e-konsultasjon med en telefon til meg på en søndag. Veldig fornøyd med at jeg er på hennes pasientliste.
Beste legen
Lege: Kari Bach Landro SkrevetKjempe dyktig og er kjempe god til å lytte, føler jeg alltid blir tatt på alvor, men lang vente tid på å få timer og ikke alltid hun kan. L
Trygg
Lege: Vinoba Antonia Peiris SkrevetFantastisk snill og trygg lege, det hun kan være usikker på søker hun råd eller henviser videre og dette gir en god trygghet .
Empatisk og dyktig
Lege: Randi Perny Osmundnes Aglen SkrevetRandi har vært min fastlege i mange år nå, og jeg er svært fornøyd med hvordan hun gjennom alle disse årene har tatt imot meg, lyttet til meg, vært tilgjengelig og gjort det hun kan for å hjelpe meg og barna mine når det har vært behov for det. Kommer aldri til å bytte fastlege, da man finner ingen som er like dyktig, forståelsesfull og empatisk som Randi. Full score fra meg!
Trygg og kunskapsrik
Lege: Vinoba Antonia Peiris SkrevetKunskapsrik lege som bryr seg.Hun er trygg, rolig og har et genuint ønske om å gjøre det beste for deg!
💙 Visste du at Legelisten årlig har over 3 millioner brukere?