Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Skårer Legesenter AS
Hyggelig
Lege: Mudassar Siddique SkrevetDr. Siddiq er svært hyggelig, virker faglig dyktig , tar seg god tid til å lytte og svare. Lett å kommunisere med.
Timebestillinger og resepter bestilles via sms, perfekt!
Ofte litt ventetid på telefon...
Dyktig lege
Lege: Magnus Fritsvold SkrevetDykting lege, lett å kommunisere med og opptatt av å finne løsninger. Er svært fornøyd med ham.
Dårlig kommunikasjon..
Lege: Mudassar Siddique SkrevetBlei tildelt denne lege. Var hos han første gang på onsdag, så torsdag og tilslutt fredag. Opplevde han som lite effektiv.å Da jeg i tillegg måtte komme tre dager på rad. Klarte han ikke skrive en helseattest om min diagnose. Fylte kun ut en standard helseattest. Uten å utdype min diagnose og medisin bruk. Etter å ha vært der tre dager på rad, uten å få den faglige hjelpa jeg spurte om. Følte jeg meg som "liste fyll". Opplevde han som veldig lite hjelpsom. Absolutt ikke og anbefale
Velg heller en annen om du kan
Lege: Anh Kim Thi Tran SkrevetHadde denne fastlegen i 7 år i håp om at det skulle bli bedre. Arrogant og lite imøtekommende. Istedet for å innse at visse ting er ikke hennes fagfelt så kommer hun med mye feilaktig informasjon. Ille når pasienten ender opp med å kunne mer om ting enn legen (og det betyr ikke nødvendigvis at pasienten vet mye) Nekter å sende rekvisisjoner som pasienten har krav på
velg en annen fastlege
Lege: Anh Kim Thi Tran SkrevetSvært uinteressert lege, og du får en følselse av hverken å bli sett eller hørt