Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Skårer Legesenter AS
Lite lyttende
Lege: Hanna Øien SkrevetInformasjon vedr. min situasjon satt langt inne. Hun var mer interessert i å sende meg videre enn å gi sin egen vurdering av min tilstand.
Den beste legen som finnes. Lett å nå og og bryr seg om pasientene! Anbefales!
Lege: Magnus Fritsvold SkrevetBeste legen, menneskelig, forståelsesfull, kunnskapsrik! Ingen over ingen ved siden !
Relativt ung men god forståelse for pasientene sine!
Et meget godt førsteinntrykk!
Lege: Hanna Øien SkrevetJeg hadde første time hos min nye fastlege idag. Dette virker lovende for meg fremover - endelig har jeg funnet min FASTLEGE, og jeg håper hun blir på dette kontoret lenge. Hun tok seg tid, lyttet, stilte spørsmål, var løsningsorientert og virket kunnskapsrik. Hilsen superfornøyd pasient!!!
Rett og slett bare god
Lege: Hanna Øien SkrevetLyttende, og ikke minst ser problemer og ikke redd for å henvise videre. Meget god til å følge opp videre og du føler deg kjent og mottatt når du kommer :)
Kjempe fornøyd
Lege: Anh Kim Thi Tran SkrevetNår jeg først møtte henne likte jeg ikke helt legen jeg hadde fått, men etter å ha vært der og blitt bedre kjent, så har hun fulgt meg opp nøye og hørt på meg. Hun kjenner meg og vet hva jeg trenger. Jeg er utrolig fornøyd og har da gått hos henne i snart 4 år. Absolutt verdt å gi en sjanse. Hun er en lege som tar deg seriøst.