Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Skårer Legesenter AS
Flott lege
Lege: Magnus Fritsvold SkrevetBåde jeg og mor har hatt han som fastlege i mange år, er selv heldigvis ikke så mye syk. Men hver gang jeg er inne hos han så føler jeg alltid at jeg blir tatt på alvor, han viser en genuin interesse overfor min helse og ser et bredere persepektiv enn bare symtpomene. Han spør alltid om familien, studiet, kjæreste osv..anbefaler Magnus på det sterkeste.
Lyttende og kunnskapsrik
Lege: Anh Kim Thi Tran SkrevetJeg er en ung kvinne i slutten av 20-årene som har hatt Tran som fastlege i drøyt 10 år, og er veldig fornøyd. Hun følger opp, lytter, stiller spørsmål og henviser videre ved behov. Opplever også at man kan ta opp mer enn en bekymring pr time. Hun er effektiv, tydelig og løsningsorientert, uten at det oppleves for hastig. Imøtekommende og hyggelig lege. I tillegg veldig hyggelige og behjelpelige helsesekretærer på Skårer.
Jeg er forholdsvis sjelden hos legen, men det er som regel veldig greit å få akuttime ved sykdom. Videre fungerer e-dialogen godt.
Bytter nå kun som følge av flytting.
Fantastisk lege!
Lege: Peter Erik Petersen SkrevetPeter er en usedvanlig god lege! Jeg har vært så uheldig oppi gjennom årene med dårlige leger, men da jeg møtte Peter så forandret alt seg. Jeg føler jeg blir hørt, sett og tatt på alvor. Han er en mann med humor, seriøs og veldig dyktig. Han hører på DEG. Jeg har ikke annet enn godt å si om denne mannen og anbefaler han på det sterkeste. Tusen takk!
Tar deg alvorlig
Lege: Hanna Øien SkrevetBørster ikke bort "uvesentligheter" før hun har den mest korrekte diagnose basert på omfattende undersøkelse.
Fantastisk lege
Lege: Magnus Fritsvold SkrevetBlir alltid tatt på alvor og føler meg alltid trygg. Han er veldig omsorgsfull og setter seg alltid godt inn i mine situasjoner.